۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲
کد خبر: ۷۷۶۷۱۳
آیت الله میرباقری مطرح کرد؛

تلاش نظام‌های غربی برای جلوگیری از قیام به عدل و قسط

تلاش نظام‌های غربی برای جلوگیری از قیام به عدل و قسط
نماینده مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروز یکی از معایب جوامع اسلامی نفوذ موازین و ارزش های مادی غربی در آن است و آنان با برنامه ها و قانون های فراگیر و جهانی، برای جلوگیری از قیام به عدل و قسط تلاش و کوشش می کنند.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله میرباقری نماینده مجلس خبرگان رهبری در محفل قرآنی که بعد از ظهر امروز در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد با اشاره به آیه «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ» اظهار داشت: خداوند می فرماید ما انبیای الهی را فرستادیم که مردم به قیام قسط و عدل برسند و اگر موانعی در این مسیر به وجود آید، قیام قسط تحقق پیدا نخواهد کرد.
 
وی با بیان این که تحقق قسط، نیاز به قیام جمعی دارد، افزود: قیام به قسط امری است که به تدریج و در عصر ظهور به صورت کامل محقق می شود. باید همه برای این مسئله تلاش و کوشش کنند؛ اما عده ای در این مسیر مانع تراشی کرده و سد راه می شوند.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: امروز یکی از معایب جوامع اسلامی نفوذ موازین و ارزش های مادی غربی در آن است و آنان با برنامه ها و قانون های فراگیر و جهانی، برای جلوگیری از قیام به عدل و قسط تلاش و کوشش می کنند.
 
وی تاکید کرد: در دوران غیبت کسانی در مسیر قیام عدل، قدم بر می دارند که در آزمون ها و امتحانات سرفراز بیرون آیند.
 
آیت الله میرباقری با اشاره به این که قیام به قسط بدون امام - که محور قسط است - ممکن نیست اظهار داشت: قبل از امام، اصلا قسطی وجود ندارد؛ چرا که در این صورت اصلا تعریف درستی از قسط، وجود نخواهد داشت.
 
وی افزود: قیام به قسط، نیاز به رسول، کتاب و امام دارد و خداوند در دوران غیب، صف های حق و باطل را از همدیگر جدا می کند.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: طرح بزرگ قیام به قسط یعنی تحقق عبودیت و قطعا خدای متعال، قدرت کافی برای تحقق این طرح را دارد؛ چراکه خداوند هم عزیز است و هم قادر و توانا.
 
وی افزود: خداوند هرچه را اراده کند، همان را حکم می کند؛ اما این طرح، دو دوره و عصر دارد که اولی دوران غیبت امام و غیبت طرح قسط و دومی دوران اظهار امام و ظهور طرح قسط است.
 
آیت الله میرباقری بیان داشت: طرح خدای متعال این است که امتی ساخته شود که ذیل انبیای الهی قیام به قسط کنند و امروز کسی که به این طرح مومن باشد، قطعا در راستای قیام بالقسط الهی قدم برداشته است.
 
نظام ارزش ها، پشتوانه حقوق افراد است
 
وی افزود: این که در روایات ما وجود دارد که فرمود «کسی که در عصر غیبت مومن به این طرح بوده و پای آن ایستاده باشد، مثلی کسی است که در رکاب نبی مکرم اسلام و در کنار امام زمان(عج) شهید شده است، دارای نکته قابل توجهی است و نکته آن این است که این فرد درحال قیام به قسط است و این قیام به قسط ها، سنگ بناهای طرحی هستند که آن طرح، در عصر ظهور به نحو کامل تحقق پیدا می کند.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که تحقق عدالت در جامعه نیاز به میزان دارد، ابراز کرد: میزان به چیزی گفته می شود که به وسیله آن، چیزی را وزن می کنند؛ اما در این جا به نظر می رسد که معنای میزان، کمی بالاتر از این معنا است که به معنای تعیین نظام ارزش ها و قوانینی است که حق و حقوق افراد، متناسب با آن ارزش ها داده شده و حق به ذی حق داده می شود؛ چراکه نظام ارزش ها، پشتوانه حقوق است.
 
بازگشت نظام ارزش ها به نوع پرستش جامعه برمی گردد
 
آیت الله میرباقری ابراز کرد: بازگشت نظام ارزش ها به نوع پرستش جامعه برمی گردد. اگر جامعه ای، بت پرست بوده و بر اساس پرستش اولیای طاغوت حرکت کند، ارزش های آن نیز برمدار ارزش های بت پرستی و نظام طاغوت شکل می گیرد؛ حتی اگر در نظام جدید که - به قول خودشان- نظام ارباب و رعیتی کنار گذاشته شده و همه، هم عرض هستند، انسان هایی که تعریف می کنند، انسان هایی هستند که گرگ صفت، منفعت طلب و سوداگر می باشند.
 
وی با بیان این که در جامعه اسلامی، امام، میزان حقیقی است تاکید کرد: میزان، قواعد اولوهیت خدای متعال است. اگر او جاری شد، عدل و صلاح محقق خواهد شد و اگر آلهه متعدد شد، نظام جامعه نیز فاسد می شود.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: خداوند متعال میزان را فرستاده تا طرح قسط و عدل الهی در جامعه جاری و محقق شود.
ارسال نظرات