۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
کد خبر: ۷۷۸۳۶۸

ارتش یمن یک فروند پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد

ارتش یمن یک فروند پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد
یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن از سرنگونی یک فروند پهپاد آمریکایی در آسمان استان «جوف» خبر داد، این هجدهمین پهپاد آمریکایی است که توسط یمنی‌ها سرنگون می‌شود.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه جدید ارتش یمن از ساقط کردن یک پهپاد آمریکایی دیگر از نوع MQ-9 خبر داده اعلام کرد که این سومین پهپاد ساقط‌شده طی ده روز گذشته است و یمنی‌ها به دفاع از حاکمیت خود و حمایت از غزه تا زمان پایان جنگ و محاصره علیه این باریکه پایبند هستند.

وی افزود: در پاسخ به تجاوزات مستمر آمریکا علیه کشور ما و جنایات وحشیانه علیه ملت یمن که طی ساعات گذشته منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندانمان در مناطق مختلف شده است،  پدافند هوایی ما یک پهپاد آمریکایی از نوع MQ-9 را در حریم هوایی الجوف با استفاده از موشک ساخت داخل یمن سرنگون کرد.

یحیی سریع تأکید کرد: این هجدهمین پهپاد ساقطشده دشمن توسط پدافند هوایی یمن در نبرد فتح موعود و جهاد مقدس و سومین پهپاد سرنگونشده طی 10 روز گذشته است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: ما به حمایت از ملت فلسطین تا زمان پایان تجاوزات علیه غزه و رفع محاصره این باریکه ادامه خواهیم داد.

در این بیانیه آمده است: نیروهای یمنی به انجام مأموریت‌های دفاعی خود و مقابله با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت، امنیت و ثبات کشورمان ادامه خواهند داد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات