۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
کد خبر: ۷۸۰۳۰۸
آیت الله صدیقی:

سرمایه هسته ای هرگز قابل مذاکره نخواهد بود

سرمایه هسته ای هرگز قابل مذاکره نخواهد بود
امام جمعه موقت تهران گفت: امروز مسئله هسته‌ای برای ما یک مسئله سرنوشت ساز است و امروز هسته‌ای در همه ابعاد زندگی، در کشاورزی، پزشکی و انواع فناوری ها جزو سرمایه‌های ماست و این سرمایه هرگز قابل مذاکره نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله کاظم صدیقی، امام‌جمعه موقت تهران در خطبه های این هفته نماز جمعه تقوا را زینت انسان و لباس و پوشش برای پرهیز از ناهنجاری ها برشمرد و ابراز داشت: همانطور که اگر بدن انسان برهنه بود، دچار آسیب می‌شد، تقوا نیز انسان را حفظ می‌کند، لباس تن، حفاظ بدن است و آن را از آسیب‌های مختلف نگاه می‌دارد. لذا لباس انسان زینت است و انسان برهنه حکم حیوانات جنگلی را دارد. 

وی ادامه داد: انسان بی‌لباس، انسان اجتماعی نیست و در غارها و بیشه‌زارها و به صورت فردی زندگی می‌کند اما در زندگی اجتماعی، لباس، لازمه زندگی است و بنابراین، تقوا نیز لباسی است که هم انسان را زیبا می‌کند و هم او را محافظت می‌کند.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: انسانی که در زندگی خود هیچ چیز جز خدا نبیند و مجموعه زندگی او فرمانبری بوده و خدا را فرمانده و خود را عبد او دیده است، آئینه دین و قرآن و معصومین(ع) شده و به صراط مستقیم الهی رسیده است. چنین انسانی ضمن اینکه در صراط سیر می‌کند، خود نیز راه خدا و صراط الله شده و دیگران با دیدن آن‌ها راه می‌افتند و خداپرست می‌شوند.

حضور ملت در کمک به حادثه بندر شهید رجائی افتخار آفرین است

آیت الله صدیقی مسئله بندر شهید رجایی را فاجعه‌ای به معنای واقعی کلمه دردناک برشمرد و اظهار داشت: برای درگذشتگان این فاجعه از خدا طلب مغفرت می‌کنیم و برای مجروحین طلب عافیت می‌کنیم و برای داغدیدگان و آسیب دیدگان، طلب صبر و آرزوی تعاون ملی و حکومتی را داریم و برای نظام و حکومت، توفیق جبران این مصیبت‌های وارده را داریم.

وی با اشاره به پیام رهبر انقلاب در پی این حادثه افزود: ایشان در همه حوادث پیش بینی نشده که ملت، مصیبت زده می‌شوند، هم تسلیت می‌گویند و همدردی می‌کنند و هم جهات مثبت را در کنار آن مشکلات برای آنکه مردم دلگرم باشند و در میدان باشند و خود را در صحنه انقلاب ببینند و دچار افسردگی و ناامیدی نشوند، بیان می‌کنند. رهبر انقلاب در این گونه موارد حساسیت دارند که علل وقوع این حوادث کشف بشود و برای مراحل بعدی پیش نیاید و پیشگیری بشود و رخنه‌های موجود پر شود. مسئولین کشور نیز با حساسیت، اوضاع را زیر ذره‌بین دارند.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه ایران داغدار بندرعباس شد، بیان کرد: آنچه برای ما جای دلگرمی است، این ملت خداجوی معتقد به مرگ و قیامت، ایثارگر و مهربان است. مردم ایران مرد روزهای سخت‌اند. هم در انقلاب هم در حوادثی مانند سیل و زلزله و جریاناتی از این دست، آحاد ملت ما خود را به منزله آسیب دیده‌ها می‌بینند، لذا صف‌هایی که برای دادن خون مشاهده کردید که در فرصت کوتاهی نیازها برطرف شد، کمک‌هایی که اقشار مختلف در اینجور حوادث می‌بینند، انسان به این مردم با این همت والا افتخار می‌کند.

در کتاب‌ها تجدید نظر کنید؛ کتاب ها در تراز انقلاب نیست

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه مهمترین کانون سرنوشت ساز برای کشور، آموزش و پرورش است، تصریح کرد: وزیر محترم و انقلابی آموزش و پرورش باید سند تحول را که رهبر عزیز ما آن را برای آموزش و پرورش نسخه نجات معرفی کرده‌اند و درِ رحمت است برای آینده سازان، بتواند اجرایی کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه گرچه سرمایه یک معلم حقوقش نیست، بلکه عشقش و تعهدش می باشد، افزود: هم دولت و هم مردم باید به همه معلمان عزیز و زحمتکش ما اکرام کنند و هم نظام در مسائل اقتصادی باید به داد این‌ها برسد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: اگر یک معلم باعث بشود که یک نفر پایان کارش شهادت باشد یا ولایت باشد یا مدیریت نجات بخش و استقلال کشور و عزت کشور باشد و بتوانند به موقع به میدان بیایند و بتوانند در قراردادهای بین المللی فریب نخورند و مرعوب نشوند و انفعالی رفتار نکنند، این یک نفر را احیا نکرده است بلکه جامعه را احیا کرده است. لذا معلمین عزیز ما قدر خودشان را بدانند، کمی حقوق را برای خودشان نقص تلقی نکنند. این وظیفه نظام است؛ معلمین و قضات در نظام علوی حد حقوق ندارند؛ نظام باید همه مشکلاتشان را حل کند. در این جهت ما هم توقع داریم دولت محترم به میدان بیاید و راهی نو دراندازد؛ برای معلمین در حد معلمی کرامت قائل شود تا آینده سازان ما نظیر شهید تهرانی مقدم و شهدای هسته‌ای به وفور در کشور ما دیده شوند.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش باید از حافظه محور بودن بیرون بیاید. در کتاب‌ها تجدید نظر کنند. برخی از این کتاب‌ها در تراز انقلاب نیست و مسائل انقلابی و آموزش انقلاب در این کتاب‌ها دیده نمی‌شود.

کارگر گره های تولید را باز می کند

آیت الله صدیقی با اشاره به روز کارگر عنوان کرد: کارگر یعنی کسی که گره‌های تولید را او باز می‌کند. کارگر در اسلام یک موقعیت کریمانه دارد و مشهور این است که پیغمبر خدا دست کارگر را بوسیده است. خود پیغمبر و امیرالمومنین کارگری کرده‌اند. 

وی افزود: کارگرها خودشان در انقلاب شهید دادند در انقلاب جبهه‌ای بودند و امروز هم محل تولید و کار برای این‌ها جبهه است و در این جهادِ موجب استقلال و عزت کشور، باید خودشان را مانند مجاهد در راه خدا ببینند.

برجام عبرت است و این تیم مذاکره کننده از برجام عبرت گرفته است

آیت الله صدیقی با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا گفت: این تعبیر حضرت آیت الله جوادی آملی را عرض می‌کنم که فرمودند وقتی با آمریکایی‌ها دست می‌دهید، بعدش نگاه به دستتان کنید که انگشتی از دستتان کم نشده باشد. برجام عبرت است و این تیم مذاکره کننده ما از برجام عبرت گرفتند و تحت نظارت مقامات بالا و رهبر حکیم و هوشیارمان هستند. 

خطیب نماز جمعه تهران اظهار داشت: باید تیمی قوی و متناسب با ترفندهایی که آنها در طول ده‌ها و بلکه صدها سال شیطنتشان برای زمین زدن رقیبشان فراهم کرده‌اند با قدرت ایمان و با وجود تیم قوی حسابگر پیش بروند.

وی افزود: امروز مسئله هسته‌ای برای ما یک مسئله سرنوشت ساز است و امروز هسته‌ای در همه ابعاد زندگی، در کشاورزی، پزشکی و انواع فناوری جزو سرمایه‌های ماست و این سرمایه هرگز قابل مذاکره نخواهد بود.

ارسال نظرات