نقش آفرینی موثر بانوان در مبارزه با پدیده هدفمند بد پوششی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، سرهنگ کریم اکبری یکشنبه شب در دیدار با اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کاشان گفت: بازخورد مثبت فعالیتهای فرهنگی کاشان در نگاه مسافران محجبه نسبت به شهرهای دیگر این است که هیچ جا مثل کاشان نیست.
وی افزود: درعرصه مبارزه با پدیده هدفمند بد پوششی، نقش آفرینی موثر مؤمنین خصوصا بانوان، با ایثار جان، مال و آبرو نتیجه بخش بوده است.
سرهنگ اکبری با بیان اینکه این نتیجه زحمات فعالان در ستاد امر به معروف و بسیجیان است گفت: ما مسیر خودمان را پیدا کرده ایم و ادامه میدهیم و با حرفهایی که گاهی افراد از روی جهالت میزنند دلسرد نخواهیم شد.
وی با تقدیر از زحمات همه فعالان در این عرصه به ویژه خانم غفار که در راستای گسترش و ترویج ارزشهای اسلامی زحمت فعالیت دارند بر استمرار راه شهدا توسط جهادگران انقلابی تأکید کرد و گفت: به پاس زحمات خانم غفار تندیس سردار شهید منصور نعمتی به ایشان اهدا میشود.
حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان نیز بعد از گزارش فعالیتهای خواهران بسیجی طی روزهای ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در تغییر ترکیب جمعیتی اماکن گردشگری کاشان گفت: سلام مرا به خواهران بسیجی برسانید و تشکر کنید./۱۳۰۷/