۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۷۸۱۷۷۲

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک جامعه‌الزهرا و مؤسسه اخلاق و تربیت

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک جامعه‌الزهرا و مؤسسه اخلاق و تربیت
نشست هم‌اندیشی مدیران جامعه‌الزهرا(س) و مؤسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت با هدف همکاری‌های آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام‌ محمدجواد زارعان رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت و هیئت همراه با سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست مشترک که در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا(س) برگزار شد و معاونان و مدیران دو مجموعه حضور داشتند، زمینه‌های همکاری علمی، آموزشی و تربیتی بین دو نهاد مورد بررسی قرار گرفت.

خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) ضمن خوش‌آمدگویی به هیئت همراه مؤسسه اخلاق و تربیت، از عضویت حجت‌الاسلام زارعان در هیئت امنای جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و تعاملات گذشته قدردانی کرد و خواستار آغاز فاز عملیاتی همکاری‌های علمی، پژوهشی و رسانه‌ای شد.

حجت‌الاسلام زارعان رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت نیز ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای خدمت به‌ویژه آیت‌الله شهید رئیسی، از فراهم شدن فرصت تعاملات عملیاتی بین دو نهاد ابراز خرسندی کرد و پیشنهاداتی را در خصوص همکاری در زمینه‌های آموزشی، به‌ویژه مشاوره خانواده، مطرح ساخت.

وی با اشاره به سوابق و ظرفیت‌های مؤسسه، بر لزوم تقویت حضور خواهران در حوزه مشاوره خانواده، ایجاد مرکز مشاوره با محوریت بانوان، گسترش فعالیت‌های پژوهشی در مباحث اخلاقی و تربیتی، و نیز تعاملات در زمینه نشر و رسانه‌های تخصصی تأکید کرد.

در این نشست، معاونان و مدیران دو مجموعه به بیان پیشنهادات و ارائه راهکارها جهت افزایش همکاری‌های مشترک پرداختند.

حضور و مشارکت بانوان در انجمن‌های علمی حوزه، همکاری در حوزه مشاوره و آموزش، سامانه پایان‌نامه‌ها و اصالت‌سنجی، همکاری در ضبط برنامه‌های علمی و تربیتی، پیشنهاد تولید بسته‌های رسانه‌ای، تأکید بر نیاز به مقالات علمی و کاربردی برای پاسخ به نیازهای حوزه تربیت و اخلاق، تأسیس انجمن یا پاتوق مشاوره خانواده ویژه خواهران، پیشنهاد تشکیل انجمن تعلیم و تربیت اسلامی بانوان یا انجمن مشاوره اسلامی بانوان و غیره از جمله موضوعات مطرح‌شده در این نشست بود.

موضوعات زیست بوم تربیتی دایه، مشاوره در حوزه‌های ازدواج و فرزندآوری، راهکارهای ارتقاء خدمات مشاوره‌ای و تربیتی، تدوین تفاهم‌نامه رسمی بین دو نهاد و تأکید بر بهره‌گیری از بانوان پژوهشگر با رویکرد میان‌رشته‌ای (قرآن و روان‌شناسی، فقه و تربیت و...) در پژوهشکده تهذیب، از دیگر نکات مهم جلسه بود.

همچنین پیشنهادهایی در زمینه هدفمندسازی پایان‌نامه‌ها، ایجاد بانک اطلاعاتی موضوعات پژوهشی و تدوین منابع درسی مشترک در حوزه‌های اخلاق، تربیت و روان‌شناسی مطرح شد.

در پایان جلسه، طرفین بر تدوین و نهایی‌سازی تفاهم‌نامه تأکید کردند تا مسیر همکاری‌های علمی، فرهنگی و تربیتی هرچه سریع‌تر آغاز شود.

ارسال نظرات