۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
کد خبر: ۷۸۴۸۷۳
یادداشت؛

شکست صهیونیسم در دیار غیرت و ایمان

شکست صهیونیسم در دیار غیرت و ایمان
تبریز- در حالی‌که رژیم کودک‌کش صهیونیستی با پشتیبانی رسانه‌ای و لجستیکی برخی کشورهای غربی، حملات گسترده‌ای را علیه زیرساخت‌های ایران آغاز کرد، مردم آذربایجان شرقی با بصیرت انقلابی، صبر زینبی و روحیه عاشورایی، مرعوب این جنایت‌ها نشدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حملات سنگین و ناجوانمردانه اخیر رژیم صهیونیستی که با همکاری پنهان و آشکار برخی عوامل داخلی و خارجی همراه بوده، در اهداف خود به شکست سختی دچار شده است.

یکی از دلایل این ناکامی، استقامت و آمادگی مثال‌زدنی مردم انقلابی آذربایجان شرقی است که از همان ساعات نخست در کنار نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی، نقش تعیین‌کننده‌ای در خنثی‌سازی توطئه دشمنان ایفا کردند.

تبریز، این دیار سربداران، دیار ستارخان‌ها و باکری‌ها، نشان داد که تاریخ پرشکوه مقاومتش همچنان زنده است، زنان و مردان تبریزی، مساجد، پایگاه‌ها و هیئات مذهبی را به کانون‌های همدلی، بصیرت و کمک‌رسانی به نیروهای مقاومت تبدیل کردند و با اعلام آمادگی برای جانفشانی، پاسخی کوبنده به توهمات دشمن دادند.

رهبران فکری و روحانیون استان، در خط مقدم تبیین و تقویت روحیه جهاد و استقامت قرار گرفتند، بسیج طلاب، اساتید حوزه و ائمه جماعات با سخنان روشنگرانه، خط رسانه‌ای دشمن را رسوا و باطل کردند.

جوانان آذربایجانی نیز با تشکیل گروه‌های مردمی جهادی، نقش امنیت‌آفرینی و خدمت‌رسانی به مناطق حساس را بر عهده گرفتند، از سوی دیگر، ده‌ها تیم خرابکاری و جاسوسی که با هدایت سرویس‌های بیگانه قصد نفوذ در زیرساخت‌های حیاتی استان را داشتند، با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی و همکاری مردمی شناسایی و دستگیر شدند.

مردم با روحیه انقلابی، کوچک‌ترین تحرک دشمن را تحمل نکردند و خط قرمز خود را، رهبری و تمامیت ارضی کشور اعلام کردند، امروز آذربایجان شرقی نه فقط یک استان، بلکه یک نماد از وحدت، عزت و غیرت ملت ایران در مقابل تجاوزگری رژیم اشغالگر قدس است.

ملت آذربایجان با صدایی واحد فریاد می‌زنند: «ما ایستاده‌ایم، تا آخرین نفس!» و این پیام را به دشمن مخابره کردند که هیچ قدرتی، حتی با تمام تجهیزات و مزدورانش، نخواهد توانست چراغ ایمان و مقاومت را در این خطۀ شهیدپرور خاموش کند.

به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، «مردم تبریز همیشه پیشتاز بوده‌اند». امروز نیز این پیشتازی را در میدان جهاد تبیین، مقاومت امنیتی، و حضور مؤثر اجتماعی به رخ جهانیان کشیده‌اند.

وحید نستوهی
ارسال نظرات