تبدیل شدن تهدید به فرصت در جنگ 12 روزه

به گزارش خبرگزاری رسا درتهران، حجتالاسلام والمسلمین سید عباس موسوی مطلق، استاد حوزه علمیه، در جمع عزاداران هیئت بنیفاطمه تهران با اشاره به جنگ اخیر میان رژیم صهیونیستی و جمهوری اسلامی ایران، از شهادت سرداران عزیز سپاه پاسداران در این نبرد ناجوانمردانه یاد کرد و اظهار داشت: ایرانیها به لطف خداوند هنری دارند که تهدیدها را به فرصتهای مهم تبدیل میکنند که نمونه روشن آن، جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران بود.
وی افزود: دشمن آمده بود که ایران را به نابودی بکشاند، ابتدا رژیم صهیونیستی، این سگ هار آمریکا در منطقه و سپس خود آمریکا پا به میدان گذاشت و برخی از عناصر خودفروخته داخلی هم به آن دل بسته بودند.
وی با استناد به آیات قرآن کریم خاطرنشان کرد: چه بسا چیزی را ناخوشایند بدانید در حالی که خیر شما در آن است، جنگ ذاتاً چیز بدی است؛ اسلام و هیچکدام از انبیاء آغازگر جنگ نبودهاند، اما همین تهدید بزرگ به فرصتی برای همدلی و وحدت ملی تبدیل شد.
وی خاطرنشانم کرد: کسانی که ممکن بود به واسطه تبلیغات دشمن به فتنهگری روی آورند، خود مدافع نظام و رهبری شدند و توطئه دشمن همانند گذشته نقش بر آب شد.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی مطلق با اشاره به اهمیت حفظ این پیروزی، تصریح کرد: تنها راه ادامه مسیر، حفظ دستاوردهای این وحدت و همدلی است، قدم بعدی دشمن، ایجاد اختلاف است، از اینرو هرگونه اظهار نظری که موجب اختلاف شود شرعاً حرام است و همه باید تلاش کنیم این وحدت ایجادشده را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: دشمن شکست خورد، چرا که ما طبق قاعده و فرهنگ خود زندگی میکردیم، کشور در مسیر مذاکرات بینالمللی بود، اما دشمن ناجوانمردانه اقدام به ترور سرداران و دانشمندان ما کرد، با این امید که ایران فرو بپاشد.
وی ابراز کرد: اما چند ساعت بعد فرماندهان جدید منصوب شدند و حملهای مؤثر شکل گرفت، با وجود سانسور و حذف گسترده، باز هم حقایق روشن شد و دنیا متوجه شد، چون آمریکا عاجز ماند، خود را وارد کرد و دست به شانتاژ رسانهای زد.
استاد حوزه علمیه گفت: امام خمینی(ره) فرمودند، آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند و دیدیم که همینطور شد، برخیها تصور عجیبی از قدرت رژیم صهیونیستی داشتند، اما پس از طوفان الأقصی و وعده صادق۱ ورق برگشت، اعراب شش روزه شکست خورده بودند، اما حالا دشمن در ۳۳ روز، ۲۱ روز و حالا در ۱۲ روز شکست مفتضحانه میخورد و به هیچکدام از اهداف خود نرسید، نه سرنگونی نظام جمهوری اسلامی، نه توقف برنامه هستهای، نه ایجاد شکاف داخلی و نه منزوی کردن ایران در منطقه.
وی با اشاره به توانمندیهای سهگانه ایران در عرصه جنگ، افزود: ما سه نوع سلاح داریم، سلاحهای نظامی متعارف که در میدان نبرد استفاده میشوند، سلاح دعا که سلاح مؤمن است و سلاح گریه بر اهلبیت (ع) که بینقص و خدشهناپذیر است، خداوند در قرآن میفرماید: "تو تیر نینداختی بلکه خداوند انداخت". این یعنی در دل همین حملات نظامی، عنصر توحید و اراده الهی حضور دارد.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی مطلق تأکید کرد: ایران با هر سه سلاح وارد میدان شد. دشمن تصور نمیکرد که ضربه بخورد، اما خورد، آمریکا اگر حمله نمیکرد، شاید هنوز برخی کوتهفکران دچار توهم قدرت پوشالیاش بودند. حمله کرد و رسوا شد. امروز ایران حقیقی را باید دید؛ همان که در اوج موشکباران، اجتماع عظیم غدیر را برگزار میکند، تحلیلگران غربی هنوز ایران واقعی را درک نکردهاند و تحلیلهایشان پر از خطاست.
وی گفت: این حضور، این انسجام و این مقاومت از نعمات الهی است که باید قدردان آن باشیم و انشاءالله با حفظ وحدت، دشمن را در تمامی میدانها شکست خواهیم داد.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی مطلق با اشاره به مفهوم "عاقبت امر"، به تبیین دو سرانجام متفاوت برای انسان پرداخت، یکی حسن عاقبت و دیگری سوء عاقبت.
این استاد حوزه علمیه با استناد به اشعار خواجه شیراز که گفته بود «چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم»، تأکید کرد: تجربه تاریخی نشان داده بسیاری از افراد گمان میکردند در مسیر حق قرار دارند، اما در نهایت دچار انحراف شدند، در مقابل افرادی هم بودند که مسیرشان آغاز درستی نداشت اما به عاقبتبهخیری دست یافتند.
وی با اشاره به دعاهای مأثور از اهلبیت(ع)، از جمله دعای معروف «اللهم انی اسئلک ان تختم لی بالسعادة» در زیارت حضرت فاطمه معصومه(س)، بر اهمیت دعا برای عاقبتبهخیری تأکید کرد و آن را کاملترین نوع دعا دانست.
وی اظهار کرد: انسان ممکن است سالها زحمت بکشد، سرمایه، قدرت یا فرزندی تربیت کند، اما اگر مراقبت نکند، همین سرمایهها و نعمتها میتوانند بلای جان او شوند، از این رو، حفظ این نعمات تا پایان عمر و در مسیر درست بسیار ضروری است.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: عاقبتبهخیری مسئلهای است که حتی انبیای الهی نیز آن را از خداوند درخواست میکردند و قرآن کریم در موارد متعددی به این موضوع اشاره کرده است.
وی، بیان کرد: یکی از آیات مهم در این زمینه، آیه ۱۹۳ سوره آلعمران است که در آن مومنان از خداوند میخواهند: «رَبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِیًا یُنَادِی لِلْإِیمَانِ...».
حجتالاسلام والمسلمین موسوی مطلق از حاضران خواست هنگام تلاوت این آیه در دل، همین نیت و طلب را از خداوند داشته باشند.
وی ادامه داد: "فَآمَنَّا" یعنی ما ایمان آوردیم و همین که شما امروز در این مجلس حاضر شدید، خود نشانهای از این ایمان است.
وی تأکید کرد: در ادامه این آیه، مومنان از خداوند میخواهند گناهانشان بخشیده شده، بدیهایشان پوشیده شود و در پایان زندگیشان در زمره نیکوکاران قرار گیرند، کسانی که پیشوای آنها امیرالمؤمنین علی(ع) است.