۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۷۸۵۴۳۱
حجت‌الاسلام والمسلمین طائب در گفت‌وگو با رسا:

شهید محققی بنده واقعی خدا و سرباز صادق ولایت بود/ آخرین نشان اخلاص، مهر شهادت بود

شهید محققی بنده واقعی خدا و سرباز صادق ولایت بود/ آخرین نشان اخلاص، مهر شهادت بود
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به ویژگی‌های برجسته اخلاقی، معنوی و نظامی شهید سرلشکر حاج حسن محققی، او را بنده‌ای واقعی برای خدا و سربازی صادق برای ولایت توصیف و تأکید کرد: آخرین نشان اخلاص و ولایتمداری این فرمانده بی‌ادعا، مهر شهادت بود.

حجتالاسلام والمسلمین مهدی طائب استاد درس خارج حوزه علمیه قم در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سرافراز اسلام سردار سرلشکر حاج حسن محققی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با تجلیل از ابعاد گوناگون شخصیت این فرمانده پرافتخار جبهه مقاومت، خاطرنشان کرد: شخصیت سردار شهید حاج حسن محققی نیاز به تفصیل دارد و در یک گفتگو نمیتوان حق مطلب را درباره او ادا کرد، اما اگر بخواهیم در چند جمله ابعاد اصلی شخصیت ایشان را خلاصه کنیم باید گفت که او پیش از هر چیز «بنده خدا» بود.

وی با تأکید بر اینکه شهید محققی همواره در پی آن بود که ببیند تکلیف الهیاش چیست و دقیقاً همان را انجام دهد، افزود: ایشان در انجام وظیفه هیچ مماشاتی نداشت. در عین حال که کاملاً اهل تکلیف و جدی در مسیر عمل بود در رفتار با مردم بسیار نرم، مهربان و متواضع بود.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به خاطرات مردمی از شهید محققی گفت: در مراسم تشییع پیکر این شهید عزیز افرادی نزد من میآمدند و با اشک میگفتند که «او زندگی ما را راه انداخت»؛ در حالی که هیچکس از این خدمتهای بینام و نشان خبر نداشت. همین گمنامی بخشی از عظمت او بود.

حجتالاسلام والمسلمین طائب با اشاره به شجاعت مثالزدنی شهید محققی، تصریح کرد: ایشان واقعاً نترس و بیمهابا بود. چه در مقابله با تروریستهای منافقین در دورهای که تیغهای موکتبری سلاح رایج آنها بود و هر شب خطر ترور وجود داشت و چه در آغاز جنگ تحمیلی با شجاعت تمام در خطوطی حاضر میشد که حتی هیچ پشتیبانی هم نداشتند. ایشان در عملیاتهای پیدرپی شرکت داشت و حتی مجروحیتها هم موجب نمیشد که میدان را رها کند.

وی در ادامه گفت: شهید محققی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه مدیری مدبر و با تدبیر هم بود. او هم در میدان مرد عمل بود و هم در قرارگاه مرد فکر و تصمیم. این ترکیب از ایمان، اخلاص، شجاعت و مدیریت او را به یک شخصیت ممتاز بدل کرده بود.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود به ارتباط عاطفی و معنوی عمیق شهید محققی با اهلبیت(ع) اشاره کرد و گفت: او حقیقتاً یک انسان حسینی بود؛ تعلق خاطر عمیقی به اهلبیت عصمت و طهارت داشت خصوصاً به حضرت اباعبدالله الحسین(ع). همین رابطه قلبی نیروی عظیمی به او میداد و از او سربازی جانبرکف برای ولایت ساخته بود.

وی افزود: آخرین مُهر اخلاص و ولایتمداری حاج حسن محققی، «مُهر شهادت» بود که خداوند متعال بر زندگی او زد. واقعاً چه چیزی از این بالاتر که آخرین نشان و درجه انسان، از سوی خداوند باشد.

حجتالاسلام والمسلمین طائب با اشاره به مقام والای شهادت در فرهنگ اسلامی، خاطرنشان کرد: او پیش از این برگِ تقوا را گرفته بود و زندگیاش مملو از خدمت در راه خدا بود؛ اما خداوند خواست تا او را با بالاترین درجه ممکن یعنی شهادت بپذیرد. اگرچه درجه سرلشکریاش در دنیای نظامی تثبیت شده بود اما آن سرلشکریای که با شهادت به او عطا شد مراتب دنیایی را پشت سر گذاشت و انشاءالله در آخرت نیز او شفیع همه ما باشد.

گفتنی است سردار شهید حاج حسن محققی، از فرماندهان پیشکسوت و جانباز دفاع مقدس و از ارکان جبهه مقاومت، چندی پیش در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مقر مستشاری ایران در سوریه به شهادت رسید.

ارسال نظرات