نظام آموزشی و پژوهشی حوزه باید به سمت اولویتبخشی به تبلیغ حرکت کند

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام آرش رجبی، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران، امروز در نشست خبری «گزارش عملکرد نهادهای تبلیغی» که به مناسبت ۲۱تیرماه سالروز دیدار طلاب با رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۲ برگزار شد، با تأکید بر فرمایشات ایشان درخصوص اهمیت تبلیغ دینی، خاطرنشان کرد: تبلیغ باید به عنوان یک فرآیند تدریجی و مستمر در اولویت نظام آموزشی، پژوهشی و تربیتی حوزههای علمیه قرار گیرد و حوزه خواهران در این مسیر با ایجاد رشتههای تخصصی تبلیغ و راهاندازی قرارگاههای فرهنگی گامهای مؤثری برداشته است.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بر ضرورت اولویتبخشی به تبلیغ دینی تأکید کرد و گفت: تأکیدات رهبری اگرچه جدید نیست اما با ادبیاتی تازه و با نگاه ویژهای به تبلیغ، مسیر روشنتری را برای حوزههای علمیه ترسیم کرده است. تبلیغ دینی امری دفعی و یکباره نیست بلکه فرآیندی تدریجی است که دستکم پنج سال زمان میبرد تا نتایج آن به ثمر برسد.
وی با بیان اینکه نظام آموزشی و پژوهشی حوزه باید به سمت اولویتبخشی به تبلیغ حرکت کند، در خصوص رشته های تبلیغی حوزه علمیه خواهران گفت: در حوزه علمیه خواهران رشتههای تخصصی تبلیغ از جمله تبلیغ رسانه و فضای مجازی، خطابه و سخنوری و تبلیغ کودک و نوجوان طراحی و در حال اجراست. حوزه خواهران همچنین قرارگاههای فرهنگی در بیش از ۲۵۰ مدرسه ایجاد کرده که با حضور هزار و پانصد تشکل مختلف فرهنگی و قرآنی، فعالیتهای گستردهای در حوزه تبلیغ دینی و فرهنگی انجام میدهند.
حجت الاسلام رجبی به فعالیتهای مشاوران تربیتی حوزه خواهران اشاره کرد و افزود: مبلغین ضمن مشاوره به طلاب، ارتباطی معنادار با بانوان و جامعه پیرامون مدارس برقرار کردهاندو کانونهای دانشآموختگان و سازمانهای مردمنهاد حوزه خواهران در زمینه مقابله با آسیبهای اجتماعی مانند پیشگیری از اعتیاد و مسائل مرتبط با ازدواج فعال هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران علاوه بر تربیت مبلغ، بر طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ متمرکز شده، اظهار داشت: این طرح در انتظار تصویب شورای سیاستگذاری است و در تعامل مستمر با نهادهای اصلی اعزام مبلغ مانند سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات اسلامی قرار دارد.
حجت الاسلام رجبی از راهاندازی سامانههای آموزش و توانمندسازی مبلغان خبر داد و افزود: دورههای هدفمند و تخصصی در این سامانه ها برگزار میشود و گواهینامههای معتبر به شرکتکنندگان اعطا میشود.
وی با بیان اینکه فعالیت تبلیغی باید سبک زندگی مستمر و همراه با زیست و تعامل نزدیک با مردم باشد و حضور مقطعی کافی نیست گفت: مبلغان حوزه خواهران در مناسبتهای مختلف از جمله انتخابات، ایام فاطمیه، اعتکاف و اربعین و در رسانههای ملی و بینالمللی به زبانهای مختلف فعال هستند. حوزه علمیه خواهران با برنامهریزی دقیق و استفاده از ظرفیتهای تخصصی و فرهنگی خود به دنبال ایفای نقش مؤثر در هدایت فکری جامعه و ارتقای سطح فرهنگی و دینی زنان و خانوادهها است.