مبلغین «روایت الهی» از جنگ 12 روزه ارائه دهند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر ولدان مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در نشست نهادهای حوزوی فارس با موضوع تقویت ظرفیت نهادهای حوزی در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن گفت جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی دارای ابعاد و دستاوردهای نظامی و امنیتی و فرهنگی بود اما آنچه که بر عهده روحانیت است ارائه یک روایت الهی از این نبرد است.
وی افزود: همانگونه که از این دفاع مقدس 12 روزه روایت های زمینی در خصوص تحلیل ابعاد و زوایای جنگ صورت می گیرد وظیفه ما در قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین تبیین روایت الهی از مواجهه جبهه توحید با حزب شیطان است.
حجت الاسلام ولدان خاطرنشان کرد: در راستای فعالیت تبلیغی برای ارائه تصویر درست از میدان رویارویی با دشمن باید یک شبکه تبلیغی ایجاد نمود و با برگزاری نشست نخبگانی حوزویان آخرین وضعیت و تحولات جنگ تشریح شود.