۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷
کد خبر: ۷۸۹۰۹۲
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان: 

آزادگان الگوی ایثار و مقاومت هستند 

آزادگان الگوی ایثار و مقاومت هستند 
لرستان- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه آزادگان الگوی ایثار و مقاومت هستند، گفت: این الگوهای ایثار و مقاومت به جامعه امروز و نسل آینده معرفی شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سا در لرستان، محمدولی قنبری،امروز(۲۹مرداد)، در مراسم گرامیداشت ۲۶مرداد، سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی با اشاره به شهادت جمعی از فرزندان لرستان در جنگ ۱۲ روزه اظهارداشت: در این جنگ دشمن نقشه کشیده بود که مردم را علیه نظام به میدان بیاورد و ملت ایران اسلامی با وجود اختلافات سیاسی و مسائل اقتصادی به میدان آمدند و از نظام و خاک کشور حمایت کردند و این حضور سبب یاس دشمنان شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان افزود: پشتبانی ملت ایران اسلامی رمز پیروزی در هر عرصه‌ای است، و باید قدردان این حضور باشیم.

وی با اشاره به سختی هایی که آزادگان در دوران اسارت کشیدند، خاطرنشان کرد: اسرای نظام جمهوری اسلامی در زمان اسارت‌شان یک اجتماع بزرگ تشکیل داده بودند و از مولفه های این اجتماع ارشاد و راهنمایی همدیگر، الگوسازی اخلاق و رفتار شایسته، امربه معروف و نهی ازمنکر، احسان و نیکوکاری نسبت به هم، اتحاد و همبستگی، مهرورزی و عطوفت بود.

 قنبری با تاکید بر ضرورت معرفی این الگوهای ایثار و مقاومت در جامعه اطهارکرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فرصتی برای معرفی جامعه ایثارگر به نسل امروز و آینده است.

ارسال نظرات