۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۷۹۰۵۳۲
حجت‌الاسلام محققی در دیدار با خانواده شهید:

شهدا به حقیقت هستی دست یافتند

شهدا به حقیقت هستی دست یافتند
چهارمحال و بختیاری- مدیرعامل خبرگزاری رسا در دیدار با خانواده روحانی شهید ابراهیمی وانانی گفت: شهدا به حقیقت هستی دست یافتند و از خدا می‌خواهند هر چه زودتر قیامت را برپا کند تا به جایگاه الهی خود در جهان آخرت دست یابند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدمهدی محققی شامگاه یکشنبه در دیدار مدیرعامل و مسئولان خبرگزاری رسا با خانواده روحانی شهید حجت‌الاسلام شعبانعلی ابراهیمی وانانی با اشاره به نقش‌آفرینی پدر و مادر و خانواده در تربیت شهید، اظهار کرد: خانواده شهدا نیز در مقامی که خداوند متعال به شهید عنایت می‌کند، سهیم هستند. 
 
مدیرعامل خبرگزاری رسا برخی عنایات و مقامات شهید را یادآور شد و ادامه داد: شهدا به حقیقت هستی دست یافتند و کسانی هستند که در برزخ و در بهشت نعمت الهی که قرار دارند، از خدا می‌خواهند هر چه زودتر قیامت را برپا کند تا به جایگاه الهی خود در جهان آخرت دست یابند و به لقای الهی برسند.
 
حجت‌الاسلام محققی با بیان اینکه شهدا به تصریح قرآن کریم حی و حاضرند، افزود: خانواده‌های شهدا حتماً این حضور و کمک‌ها و مساعدت‌های شهیدشان را دریافت می‌کنند و از شما می‌خواهیم که برای دفع شر دشمن صهیونی از سر مسلمانان و نظام اسلامی دعا کنید.
 
شهدا به حقیقت هستی دست یافتند
 
مطالبه مادر شهید ابراهیمی برای دیدار با رهبر انقلاب 
 
در این نشست مادر شهید ابراهیمی وانانی با برشمردن ویژگی‌های اخلاقی این شهید والامقام، اظهار کرد: پسرم بسیار خانواده‌دوست و فامیل‌‌دوست بود.
 
وی با آرزوی پیروزی برای رزمندگان اسلام در نبرد با دشمنان، ادامه داد: امیدوارم همه سربازان کشورمان در سایه رهبری مقام معظم رهبری همیشه بر دشمنان پیروز شوند.
 
مادر شهید ابراهیمی گفت: آرزوی دیرین بنده دیدار با رهبر معظم انقلاب است که از مسئولان می‌خواهم مساعدت کنند.
 
ویژگی‌های روحانی شهید ابراهیمی از زبان خواهرش 
 
خواهر شهید ابراهیمی وانانی نیز در این نشست با اشاره به اینکه برادرم از کودکی در کلاس‌ها و جلسات قرآن شرکت می‌کرد، اظهار کرد: او علاقه خاصی به همراهی پدر در این جلسات داشت و در موعد اذان، بر روی دیوار کوتاهی که در حیاط خانه‌مان در روستا داشتیم اذان می‌گفت.
 
شهدا به حقیقت هستی دست یافتند
 
وی از علاقه خاص شهید به وعظ و سخنرانی و منبر گفت و ادامه داد: برادرم زمانی که ما کوچک بودیم همه را دور هم جمع و برایمان سخنرانی می‌کرد؛ ایشان همیشه اهمیت ویژه‌ای به صله رحم می‌داد و هر بار که از قم به روستا می‌آمد اول به سراغ پدربزرگ و مادربزرگمان می‌رفت و جویای احوالشان می‌شد.
 
شهید ابراهیمی تصریح می کرد: هم‌حجره‌ای‌های شهید نیز از مهربانی و دلسوزی ایشان برایمان تعریف می‌کردند که مانند یک مادر هوای همه را داشت و برایشان غذا می‌‌پخت. همچنین برایمان از یک صندوق قرض‌الحسنه گفتند که شهید برای کمک به افراد نیازمند، راه‌اندازی کرده بود.
خواهر شهید ابراهیمی با ذکر اینکه این شهید همیشه وضو داشت، گفت: وی همچنین به انجام مستحبات علاقه‌مند بود و واجباتش ترک نمی‌شد. 
 
وی ابراز داشت: برادرم در اولین دوره تبلیغ به منطقه بازفت و در بین اقشار محروم رفت و مسائل شرعی و سایر نکات را به مخاطبان آموزش می‌داد.
 
یادآور می‌شود، روحانی شهید شعبانعلی ابراهیمی وانانی دهم اردیبهشت ۱۳۴۳، در روستای وانان از توابع شهرستان شهرکرد بـه دنیـا آمـد. پـدرش باقر، کاسـب بـود و مـادرش آسـیه بیگـم نـام داشـت. او تحصیلاتش را تا دوم دبیرسـتان ادامه داد، سـپس به فراگیـری علـوم دینـی و حـوزوی در سـطح یک پرداخـت و در سـال ۱۳۶۵ ازدواج کـرد. این شهید والامقام از سوی سـازمان تبلیغـات اسلامی در جبهه حضـور یافت و در هفتـم بهمـن ۱۳۶۵ در شـلمچه بـر اثـر اصابـت ترکش، شـهید شـد. مـزار شهید ابراهیمی در بهشـت دومعصوم زادگاهش واقع است.
ارسال نظرات