۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
کد خبر: ۷۹۷۵۵۹
امام جمعه ارومیه:

تفکر بسیجی نسخه نجات اقتصاد کشور است

تفکر بسیجی نسخه نجات اقتصاد کشور است
ارومیه- نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌ غربی گفت: هیچ عرصه‌ای بدون روحیه بسیجی به موفقیت نمی‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در خطبه‌ های نماز جمعه این هفته ارومیه با گرامیداشت آغاز هفته بسیج از ۲۹ آبان‌ ماه، تأکید کرد که تفکر و فرهنگ بسیجی باید در تمام عرصه‌ های مدیریتی، اقتصادی و اجتماعی کشور جاری شود.

وی با اشاره به ابتکار تاریخی امام خمینی(ره) در تشکیل بسیج مستضعفین در سال ۵۸ گفت: امام با این تصمیم الهی، کشور را از حوادث بزرگ نجات داد و امروز نیز همین تفکر، سدّ محکمی در برابر تهدیدهاست.

نماینده ولی‌ فقیه در استان با بیان اینکه الگوی بسیج تنها محدود به ایران نیست، گفت: بسیاری از کشورهای منطقه از جمله عراق با تشکیل نیروهای مردمی همچون حشدالشعبی، از این اندیشه الهام گرفته و امنیت خود را حفظ کرده‌اند.

وی تأکید کرد: ریشه این تفکر در قرآن و معارف اهل‌بیت(ع) است؛ آنجا که خداوند فرمان می‌دهد با همۀ مشرکان مقابله کنید و بدانید خدا با پرهیزکاران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به نقش سرنوشت‌ساز بسیج در دفاع مقدس و امروز در عرصه جنگ نرم، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند بسیج در همه میدان‌ ها جنگ سخت تا عرصه‌ های فرهنگی و اجتماعی مشکلات را حل کرده و همچنان در خط مقدم خدمت‌رسانی است.

وی افزود: حل مسائل اقتصادی کشور بدون روحیه بسیجی و کار جهادی ممکن نیست و اگر مدیران اقتصادی، اصناف و فعالان بازار با فرهنگ بسیجی وارد میدان شوند، مشکلات معیشتی قابل حل خواهد بود.

امام جمعه ارومیه با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری بسیجیان، «خدمت بی‌منت»، «خستگی‌ناپذیری»، «حساسیت اجتماعی»، «امیدآفرینی» و «نترسیدن از دشمن» را شاخصه‌های مهم این تفکر دانست.

وی با یادآوری خاطره‌ای از شهید آیت‌الله رئیسی در سفر به آذربایجان‌غربی گفت: آن عزیز به معنای واقعی خستگی‌ناپذیر بود؛ از سحرگاه تا نیمه‌شب بدون لحظه‌ای استراحت کار می‌کرد و می‌گفت: استراحت اصلی برای قیامت است.

نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌ غربی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت روز کتاب و کتابخوانی، توجه به مطالعه را یک ضرورت جدی جامعه دانست و افزود: تمام معارف ارزشمند و سرمایه‌های فکری نسل‌ها در قالب کتاب به ما عرضه می‌شود و باید کتابخوانی به یک عادت پایدار تبدیل گردد.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر جایگزینی کتاب به‌جای تجملات در خانه‌ها گفت: متأسفانه در زندگی‌هایمان کتاب در حاشیه است و باید جایگاه اصلی خود را پیدا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی در ادامه با ذکر نمونه‌ای از فرهنگ برخی کشورهای اسلامی که در جهیزیه، یک دوره کتاب و قفسه مخصوص قرار می‌دهند، اظهار داشت: این نگاه، نشان‌دهندۀ ارزش‌گذاری واقعی به علم است مسلمان باید چنین تعهدی به کتاب و فرهنگ مطالعه داشته باشد؛ خود بخواند و خانواده‌اش را نیز به کتابخوانی تشویق کند.

وی در پایان تأکید کرد: جامعه‌ای که تفکر بسیجی و فرهنگ مطالعه را توأمان تقویت کند، در برابر تهدیدها مقاوم‌تر و در مسیر پیشرفت سریع‌تر خواهد بود.

وحید نستوهی
ارسال نظرات