۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۸
کد خبر: ۷۹۹۲۹۸

گرمسار میزبان لاله های گمنام

گرمسار میزبان لاله های گمنام
سمنان- فرماندار شهرستان گرمسار از برگزاری آیین تشییع و تدفین شهید گمنام در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسا در سمنان، این روزها اقشار مختلف مردم شهرستان گرمسار با شور و اشتیاق و با آغوش باز، آماده میزبانی و چشم‌انتظار حضور پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس در این شهرستان هستند.
 
این در حالی است که در ایام فاطمیه نیز شهدای گمنام مهمان مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور شهرستان گرمسار بودند، ولی این بار قرار است پیکر مطهر این شهید والامقام در خاک این خطه آرام بگیرد.
 
علی همتی، فرماندار شهرستان گرمسار در گفت‌وگویی اظهار کرد: طی روزهای آینده فضای شهرستان به فیض حضور شهید والامقام دوران دفاع مقدس نورانی و منور خواهد شد.
 
وی یادآور شد: مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام دوران دفاع مقدس روز پنجشنبه، هم‌زمان با سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) و با حضور مردم، مسؤولان و خانواده‌های معظم شهدا برگزار می‌شود.
 
فرماندار شهرستان گرمسار خاطرنشان کرد: پیکر مطهر این شهید والامقام، از مسیر میدان امام(ره) به سمت میدان شهدا و سپس به‌سوی خیابان شهید ریاحی و میدان شهید تفضلی بر روی دستان مردم شهیدپرور شهرستان تشییع شده و در پایان، در محل یادمان شهید گمنام که به همین منظور در محدوده انتهایی بوستان غدیر شهر گرمسار آماده شده به خاک سپرده می‌شود.
 
وی تأکید کرد: شهدای عزیز قهرمانان واقعی میهن اسلامی هستند، چرا که در راه حراست و پاسداری از مرزهای وطن از جان خود گذشته و تا آخرین نفس در مقابل دشمنان ایستاده و سر خم نکردند.
 
همتی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم میزبان خوبی برای این شهید والامقام دوران دفاع مقدس باشیم و علاوه بر میزبانی از این شهید عزیز، مسیر نورانی و متعالی شهدای عزیز را ادامه داده و سیره شهدا را در زندگی خود به کار بگیریم.
ارسال نظرات