۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
کد خبر: ۸۰۴۲۲۷
حجت الاسلام جوانی تاکید کرد؛

ضرورت حضور فعالان رسانه‌ای و فرهنگی برای مقابله با جنگ شناختی

ضرورت حضور فعالان رسانه‌ای و فرهنگی برای مقابله با جنگ شناختی
مدیر کل مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در نشست تخصصی با تأکید بر تمرکز ویژه دشمن بر نوجوانان و جوانان، خواستار سرمایه‌گذاری گسترده در رسانه‌ها، فضاهای آموزشی و مراکز تفریحی برای خنثی‌سازی نفوذ دشمن شد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام هابیل جوانی، مدیر کل مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در نشست تخصصی «راهکارهای رسانه‌ای و تبلیغی مواجهه با جنگ شناختی دشمن» که روز چهارشنبه در سالن شهید دهقانی خبرگزاری رسا برگزار شد، با اشاره به تمرکز دشمن بر روی نوجوانان و جوانان، اظهار داشت: مطالعات اخیر نشان می‌دهد که دشمن به‌طور ویژه بر این قشر با ویژگی‌های خاص تمرکز کرده است؛ نوجوانان و جوانانی که شناخت کافی از تاریخ و سوابق انقلاب اسلامی ندارند و ذهنشان نسبتاً خالی است، به‌طوری که دشمن به راحتی می‌تواند افکار آنان را در مسیر دلخواه خود هدایت کند و در این زمینه از طریق رسانه‌های در اختیارش به موفقیت‌هایی دست یافته است.

وی افزود: ما باید در رسانه‌ها، فضاهای آموزشی و همچنین مکان‌های تفریحی این گروه سنی سرمایه‌گذاری گسترده‌ای انجام دهیم تا راه‌های نفوذ دشمن مسدود شود. ظرفیت‌های استدلالی و محتوایی برای جذب و اقناع جوانان بسیار زیاد است و مهم‌ترین اصل، ایجاد ارتباط مؤثر و مستمر با نوجوانان و جوانان است. با برقراری این ارتباط می‌توانیم با ارائه داده‌های اعتقادی و محتوای هدفمند آنان را به انقلاب اسلامی جذب کنیم و حتی کسانی که در خیابان‌ها برای اغتشاش حضور پیدا می‌کنند را در مسیر ارتقاء و صدور انقلاب اسلامی هدایت نماییم.

حجت‌الاسلام جوانی ادامه داد: هرچند تاکنون اقدامات متعددی انجام شده اما خلأ اصلی این است که در بسیاری از فضاها و مکان‌هایی که برنامه‌ریزی و فعالیت صورت گرفته است، حضور واقعی و مؤثر نوجوانان و جوانان کمتر دیده می‌شود. باید تمرکز خود را بر روی مراکز تفریحی و اجتماعی که دشمن از آن‌ها برای سازمان‌دهی و اثرگذاری بر جوانان استفاده می‌کند، معطوف کنیم و با برنامه‌ریزی دقیق در این عرصه‌ها فعال باشیم.

وی با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات زیرساختی گفت: متأسفانه بسیاری از زیرساخت‌های ارتباطی و رسانه‌ای مانند اینستاگرام در اختیار دشمن است و ما ابزاری مشابه در سطح آن‌ها نداریم. پیام دشمن به‌سادگی به دست نوجوانان و جوانان می‌رسد و مدیریت این فضاها از دست ما خارج است که این مسئله آزادی عمل ما را محدود کرده است. این موضوع باید در سطوح بالاتر مدیریتی مورد توجه و حل قرار گیرد.

مدیر کل مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در پایان خاطرنشان کرد: قاعده‌ای که باید همیشه مد نظر قرار گیرد این است که در هر جایی که نوجوان و جوان حضور دارد باید ما نیز حضور فعال داشته باشیم و پیام انقلاب را به آنان منتقل کنیم، چرا که غیبت ما به معنای تسلیم فضا به دشمن خواهد بود.

ارسال نظرات