تعداد کانون های مساجد گیلان به 300 کانون افزایش می یابد

حجتالاسلام سلیمان پور ابراهیم، مسؤول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی، هنری مساجد گیلان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، با بیان اینکه در حال حاضر 154 کانون فرهنگی، هنری در مساجد استان فعالیت می کنند، اظهار داشت: این تعداد کانون های مساجد تا پایان سال با اعتباری بالغ بر 680 میلیون ریال به 300 کانون افزایش می یابد.
وی کانون های فرهنگی و هنری مساجد را بهترین زیرساخت فرهنگی جامعه دانست و افزود: دشمنان در قالب جنگ نرم برای از بین بردن فرهنگ ملت ها به خصوص فرهنگ اسلامی هزینه های گزافی را صرف می کنند که ایجاد کانون های مساجد بهترین راه مقابله با این دسیسه هاست.
حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه بیش از 200 کلاس مذهبی، فرهنگی، علمی، آموزشی، هنری و ورزشی از سوی این کانون ها در طول سال تشکیل می شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته 22 هزار جوان و نوجوان گیلانی از این کلاس ها استفاده کردند که پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به 30 هزار نفر برسد.
مسؤول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی، هنری مساجد گیلان، همچنین از تشکیل 200 پایگاه اوقات فراغت در مساجد این استان خبر داد و گفت: امسال بیش از 800 کلاس مذهبی، آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی در کانون های مساجد گیلان برگزار می شود.
حجتالاسلام پور ابراهیم محوریت برگزاری کلاس های تابستانی مساجد را قرآن و احکام اعلام کرد و اذعان داشت: قرآن و احکام از برنامه های اصلی کانون هاست و بقیه کلاسها متناسب با نیازهای کانون ها برگزار می شود.
وی از تأسیس 17 کتابخانه باز تا پایان امسال در مساجد گیلان خبر داد و افزود: در حال حاضر 48 کتابخانه باز و 65 کتابخانه بسته در مساجد استان فعالیت می کنند.
حجتالاسلام پورابراهیم همچنین گفت: گیلان امسال میزبان دومین جشنواره الگوی شیوه های نوین در معارف دینی است./950/ت302/ص