رییس جامعه المصطفی العالمیه:
ضعف در رسانه و نداشتن متخصص مهمترین چالشهای تبلیغی است
خبرگزاری رسا ـ رییس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به نقاط ضعف و قوت رقبای جهانی مکتب اهل بیت (ع)، گفت: مهمترین مشکل ما در این عرصه ضعف در رسانه و نداشتن متخصص در زمینه های مختلف است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از اصفهان، حجتالاسلام و المسلمین علی رضا اعرافی، رییس جامعه المصطفی العالمیه در جمع مبلغان ماه مبارک رمضان اصفهان با در هم تنیده و واحد توصیف کردن جهان کنونی، گفت: طلاب ما در وضعیت کنون حتی اگر در یک روستای کوچک هم مشغول به تبلیغ می شوند باید نگاهی کلان و جهانی به مساله تبلیغ داشته باشند.
وی سرنوشت انقلاب اسلامی و جهان اسلام را گره خورده با سرنوشت نظام معرفتی جهانی دانست و افزود: در این جهان، رقبای فکری و فرهنگی بسیاری در قالب 4 میدان و جریان های متعدد مشغول به فعالیت و تبلیغ به نفع خود و علیه مکتب اهل بیت (ع) هستند.
حجتالاسلام و المسلمین اعرافی نگاه بین المللی و جهانی به مساله تبلیغ را امر ذاتی در حوزه های علمیه دانست و اظهار داشت: حتی در رژیم گذشته هم مراجع ما با این نگاه مساله تبلیغات دینی را پیگیری می کرده اند چرا که مکتب تشیع داعیه جهانی دارد و آینده از آن جهان اسلام است.
وی نخستین میدان رقابت، را مصاف بین جبهه کفر و الحاد و دینداران دانست و افزود: بر اساس آموزه های غربی در قرون اخیر متاسفانه مکتب هایی بوجود آمده است که هیچ گونه اعتقاد به عالم غیب و عالم قدس را قبول ندارد و به شدت در این زمینه فعال است.
رییس جامعه المصطفی العالمیه، دومین میدان رقابت را همآوردی بین ادیان توحیدی و ابراهیمی و ادیان غیر توحیدی دانست و گفت: در حال حاضر آیین هایی چون کنفسیوس، بودا و هندو بیش از ثلث جمعیت جهان را با خود همراه ساخته و درهای هزاران بتکده در جهان را به سوی جوامع مختلف باز کرده است.
وی استفاده از داعیه های عرفانی در این ادیان را از نقاط قوت آنها در جذب جوانان عنوان کرد و گفت: حوزه های علمیه شیعی در مقابل هدایت کلیه انسان های روی زمین مسؤول است و باید در این زمینه اقدام لازم انجام دهد.
حجتالاسلام و المسلمین اعرافی سومین میدان رقابت را، رقابت فکری بین ادیان ابراهیمی دانست و ابراز داشت:با توجه به اینکه یهود داعیه جهانی ندارد، عمده ترین رقیب ما در این میدان مسیحیت است.
وی جمعیت بالای دو میلیارد، در اختیار داشتن هزاران رسانه صوتی و تصویری، در اختیار داشتن امکانات هنری متعدد، در اختیار داشتن هزاران مجله، حضور در همه کشور های جهان و ترجمه انجیل به بیش از هزار زبان و لهجه را از نقاط قوت این جریان در همآوردی با جهان اسلام بر شمرد و گفت: جهان اسلام با توجه به داشتن ذخایر غنی انرژی و ظرفیت های بالا متاسفانه از انسجام خوبی در مقابل این حریف برخوردار نیست.
رییس جامعه المصطفی العالمیه رقابت بین مکتب اهل بیت (ع) و سایر فرق اسلامی را چهارمین عرصه رقابت فکری و فرهنگی دانست و ابراز داشت: انسجام و وحدت اسلامی و همزیستی مذهبی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و در این عرصه اهتمام خود را با دفاع از مردم فلسطین به خوبی نشان داده است به گونه ای که حتی بیشتر از هم مذهبی های مردم فلسطین به قابله با صهیونیسم برخاسته است.
وی رقابت فکری و فرهنگی را امری طبیعی برشمرد و ادامه داد: اکثر اهل سنت با مکتب تشیع رابطه خوبی داشته و دارند و از همزیستی خوبی برخوردارند ولی متاسفانه در سالهای اخیر با شکل گیری برخی حرکت های تندرو، چالش هایی بوجود آمده است.
حجتالاسلام و المسلمین اعرافی شبکه های گسترده، پشتوانه مالی آمریکا از این جریان و در اختیار داشتن دانشگاههای چون المدینه، ام القری و دانشگاه محمد ال سعود را از جمله نقاط قوت این جریان در مصاف با مکتب تشیع بر شمرد و اضافه کرد: این مراکز با تربیت مبلغان وهابی و با هدفگیری خاصی بر علیه انقلاب اسلامی در عرصه تبلیغی مشغول به فعالیت هستند.
وی اظهار داشت: در این میدان رقابتی حوزه های علمیه تشیع جانانه ایستاده اند و در حال حاضر هسته های شیعی در بسیاری از نقاط جهان تشکیل شده و استقبال گسترده ای از مکتب تشیع می شود.
رییس جامعه المصطفی العالمیه تربیت 20هزار طلبه غیر ایرانی از 120 کشور جهان در داخل و خارج کشور و فارغ التحصیلی 15 هزار طلبه غیر ایرانی را از دستاوردهای حوزه و نظام اسلامی قلمداد کرد و بیان داشت: در بیش از 80 کشور جهان موسسات، کالج ها و مراکزعلمی دایر کرده ایم که با استقبال خوب جوانان مواجه شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت های تبلیغی ما در سراسر جهان به صورت رسمی است، ابرای داشت: ضعف در رسانه و نداشتن متخصص در زمینه های مختلف دو نقطه ضعف فعالیت های تبلیغ ماست. /965/پ201/ص
ارسال نظرات