رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان:
تربیت متخصص دینی در رشتههای مختلف نیاز امروز حوزههای علمیه است
خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به تخصص گرایی در مکتب علمی امام صادق (ع) گفت: امام صادق(ع) آغازگر ترویج رشتههای تخصصی اسلامی بودند؛ از این رو حوزه علمیه بایستی مکتب آن امام همانم را در پیش گیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در مراسم آغاز به کار دوره های آموزشی این دفتر در اصفهان گفت: شرکت طلاب در این دورهها با توجه به اینکه به صورت اختیاری و داوطلبانه است، فعالیتی ارزشمند و بیانگر عمق هدفمندی این طلاب برای تسلط بر دین و تبیلغات قوی در زمینه های مختلف است.
وی تخصصی شدن رشتههای مختلف حوزوی را امری ضروری دانست و افزود: 1300 سال پیش امام صادق(ع) با تربیت متخصصین مختلف در رشته های اسلامی مبدع و آغاز گر این حرکت بودند.
حجت الاسلام ارزانی با بیان اینکه نهصد نفر از مجموع چهار هزار شاگرد مکتب امام صادق(ع) در رشتههای علمی به صورت تخصصی تربیت شده بودند، بیان داشت: گاهی برخی از این شاگردان در رشته های خود آنگونه مسلط بودند که امام(ع) مخالفان خود را برای مناظره به این افراد ارجاع می دادند و حتی می فرمودند اگر بر این اشخاص غلبه کردید گویا بر من غلبه کردهاید.
وی ادامه داد: حمران در زمینه کیفیت قرائات قرآن، ابان بن تغلب در زمینه ادبیات عرب، زراره در عرصه فقه، مؤمن طاق در رشته کلام، هشام بن حکم متخصص در امامت شناسی، هشام بن سالم در زمینه توحید و صدها متخصص دیگر در رشتههای مختلف از تربیت شدگان مکتب علمی امام صادق(ع) بودند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با تأکید بر حرکت حوزههای علمیه به سوی تخصصی شدن اظهار داشت: امام صادق(ع) با تربیت متخصصان علمی، پیشتاز این روش بودند؛ اما با وجود گسترش علوم و گذشتن هزار و سیصد سال از آن دوران ما هنوز نتوانسته ایم به نقطه مطلوب برسیم.
وی ادامه داد: تربیت متخصص در عرصههای تبلیغات رسانه ای، هنر و زبان های خارجی از مهمترین نیازهای حوزههای علمیه در عرصههای مختلف تبلیغی است.
حجت الاسلام ارزانی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری المپیاد زبان آموزان در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اشاره کرد و ابراز داشت: تربیت متخصص دینی مسلط به زبان های خارجی برای اعزام به سفر های تبلیغی، ترجمه کتاب های دینی و تدریس یکی از برنامه های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان است.
وی به ترجمه انجیل به زبانها و گویش های مختلف اشاره کرد و گفت: در برخی از ترجمه های این کتاب دهها متخصص در زمینه های روانشناختی، زبان شناختی و دیگر رشته های علمی اظهار نظر کرده اند و ترجمه ای روان و رسا پدید آورده اند.
ریییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه ما در این زمینه بسیار عقب بوده ایم، گفت: اگر طلاب پنج سال به صورت عمومی و تخصصی آموزش زبان خارجی را پیگیری کنند، به آسانی می توانند در این زمینه مهارت کامل را دارا شوند./965/پ202/س
ارسال نظرات