مراجعه به منابع اصیل در پژوهش حوزوی ضروری است
حجت الاسلام علی اکبر مهدی پور، نویسنده بیش از هفتاد کتاب دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: پژوهشگران در انجام تحقیق باید حوصله به خرج دهند و از عجله خودداری کنند.
وی بیان داشت: در طول این سالها، نرم افزارهای بسیار مناسبی از متون و منابع اسلامی گردآوری شده است اما محققان نباید به آن اکتفا کنند بلکه باید به منابع اصلی برای تطبیق مراجعه کنند.
این محقق حوزه علمیه بیان داشت: مراجعه به منابع اول در جایی که مولف قصد بر تقطیع متن داشته لازم است و چه بسا گوشه ای متن که مورد نقد و ارزیابی نویسنده در کتاب آمده، به عنوان سخن نویسنده نقل شده باشد.
این نویسنده کتب تاریخی اظهار داشت: من تحقیق را بیش از چهار سال است که شروع کردهام و در آن دوران نه استاد مشاوری بود و نه امکاناتی، حتی من منابع اصلی را در دسترس نداشتم.
وی بیان داشت: امروز نیازهای جهان اسلام زیاد است و طلابی که مطمئن هستند می توانند خلائی را پر کنند، تکلیف دارند که با تمام توان تحصیل و پژوهش را دنبال کنند.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه امروز در سطح بین الملل با شبهات فراوانی روبرو هستیم و سایت ها و شبکه های ماهواره ای به شبهه پراکنی می پردازند، اظهار داشت: تکلیف روحانیت در مقطع فعلی سنگین تر و حساس تر شده است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: طلاب باید در سال های اول با قوت تمام درس بخوانند و پایه علمی خود را محکم کنند تا بتوانند در سال های بعد در زمینه پژوهش بدرخشند.
وی گفت: طلاب باید توجه داشته باشند که با پژوهش مشکلی از مشکلات را حل کنند و با اخلاص و پشتکار و مشاوره با صاحبان خرد، در راه احیای تفکر اصیل اسلامی بکوشند. /909/ پ202/ع