چهارمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کمال اکبری، رییس دانشکده صدا و سیمای قم، در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: چهارمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی شنبه ششم آذرماه در قم آغاز به کار خواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره به این که جشنواره ملی فیلم دانشجویی هر دو سال یک بار برگزار می شود، افزود: در افتتاحیه این مراسم که در قم برگزار می شود، آیت الله کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام موسوی مقدم، قائم مقام صدا و سیما، شهریار بحرانی، کارگردان فیلم ملک سلیمان، سخنرانی خواهند کرد.
اکبری اظهار داشت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال همت مضاعف و کار مضاعف، یک دبیرخانه ویژه با این عنوان در دانشکده صدا و سیمای قم راه اندازی شد و درباره موضوع همت مضاعف و کار مضاعف در دو موضوع فیلم و فیلمنامه فراخوان آثار کرد.
رییس دانشکده صدا و سیمای قم خاطر نشان کرد: پس از فراخوان آثار با موضوع همت مضاعف و کار مضاعف، 312 اثر در موضوع فیلم و 128 اثر در موضوع فیلم نامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در سه مرحله مورد بازبینی قرار گرفت.
وی یادآور شد: هیأت داوران جشنواره در مرحله اول شصت فیلم و نوزده فیلم نامه و در مرحله دوم نوزده فیلم و پنج فیلم نامه را به عنوان آثار برتر برگزید؛ آثار نهایی در حال داوری و جمع بندی است و تا روز اختتامیه معرفی می شود.
اکبری با اشاره به برگزاری اختتامیه این جشنواره در تهران بیان داشت: هماهنگی های لازم برای حضور علاقه مندان به دیدن آثار و شرکت در نشست های تخصصی به عمل آمده است.
همچنین در ادامه حسین نطنزی عضو هیأت انتخاب چهارمین جشنواره ملی فیلم دانش جویی قم گفت: محمد رضا جعفری جلوه، محمد آفریده و ابوالقاسم صالحی زاده هیأت داوران بخش فیلم و مهدی داوود آبادی، ابراهیم علی یزدی و محمد آفریده داوران بخش فیلم نامه چهارمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی در موضوع همت مضاعف و کار مضاعف بوده اند.
وی اظهار داشت: با توجه به نو بودن موضوع و فرصت کمی که ارسال کنندگان آثار داشته اند سی درصد آثار رسیده در بخش فیلم و چهل درصد آثار در بخش فیلم نامه از قم و بقیه آثار از شهرستان ها و استان های دیگر همچون همدان، کردستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه و فارس بوده است.
ابوالقاسم صالحی زاده معاونت دانشجویی دانشکده صدا و سیما و عضو هیأت داوران جشنواره نیز گفت: در این جشنواره جدا از اکران فیلم های منتخب تهران و قم، نشست های تخصصی با حضور اساتید مطرح برگزار می شود.
وی اظهار داشت: نشست تخصصی رابطه دین و هنر با حضور استاد شرف الدین، نشست تخصصی بررسی وضعیت تلویزیون به ویژه برنامه های نمایشی با حضور استاد جعفری جلوه،نشست تخصصی بررسی وضعیت فیلم های تجربی و کوتاه با حضور استاد محمد آفریده و نشست تخصصی بررسی سینمای دفاع مقدس با حضور استاد کاسه ساز از بخش های جانبی این جشنواره است./919/پ202/ع