معاون سینمایی وزیر ارشاد:
تولیدات علمی حوزه های علمیه بیشتر به جامعه معرفی شود
خبرگزاری رسا ـ معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: نبود حلقه اتصال بین تولیدات علمی حوزه های علمیه و نشر این معارف به شیوه های هنری و سینمایی منجر می شود که جوان ما پیام خود را از جای دیگر دریافت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، جواد شمقدری، معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در آیین افتتاحیه اولین جشنواره ملی فیلم های قرآن و عترت تسنیم با اشاره به تهاجم یک سویه استکبار علیه جهان اسلام، گفت: با وجود این که نمی توان این امواج را کنترل کرد، اما می توان آن را مدیریت کرد.
وی با بیان این که گسترش فن آوری های ارتباطی مانع کنترل امواج آلوده استکباری است، اظهار داشت: این مشکل نه تنها جهان اسلامی بلکه اروپا را نیز فرا گرفته ولی هدف اصلی آن مقابله با کشورهای اسلامی و به ویژه نظام اسلامی است.
شمقدری با بیان این که آمریکا به واسطه شرکت های بزرگ و فناوری بالا بر صنعت فیم سازی تسلط یافته است، افزود: این انحصار باید شکسته شود و چشم جهان به پیشگامی ایران در این عرصه دوخته شده است.
وی با اشاره به مأموریت اصلی حوزه های علمیه در تولیدات علمی و صیانت از فرهنگ اسلامی، اظهار داشت: پایبند بودن به روش های سنتی تبلیغ در جهان معاصر کارایی ندارد و باید با بهره گیری از شیوه های نوین تبلیغی از جمله هنر و سینما این تبلیغات را به گوش جوانان رساند.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: نبود حلقه اتصال بین تولیدات علمی حوزه های علمیه و نشر این معارف به شیوه های هنری و سینمایی منجر می شود که جوان ما پیام خود را از جای دیگر دریافت کند.
شمقدری با بیان این که قرآن و عترت برای غنی کردن محتویات تبلیغات دینی بسیار ضروری است، تصریح کرد: اینکه برخی افراد مسلط بر این دو عقب بنشینند و فکر کنند ما مسؤول منکرات هستیم و همه هدفشان انتقاد از ما باشد درست نیست.
وی ابراز داشت: رسیدن به اصل و ریشه دینی سازو کار خاصی دارد که آخرین نفرآن معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و راشاد اسلامی است.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: افرادی که در حال حاضر مدیریت سینما را بر عهده دارند سعی می کنند در راستای رهنمود های رهبر معظم انقلاب حرکت کنند و سربازان اسلام در عرصه هنر و سینما باشند.
وی تصریح کرد: من در تلاش هستم با مراکز تولید علم و فرهنگ تعامل داشته باشم و کارهایی در این حوزه انجام شده است.
شمقدری با بیان این که جشنواره قرآنی تسنیم بستری برای فراهم شده زمینه های تعامل و استفاده از فرهنگ قرآن و عترت در عرصه هنر است، افزود: متأسفانه در این جشنواره هیچ حضوری از این مراکز دیده نمی شود.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تلاش دشمن برای حذف و تحریف قرآن از جوامع اسلامی، گفت: تفسیر انحرافی قرآن در عرصه های هنری بیش از هر چیز جای نگرانی دارد و از این رو باید با همکاری متخصصان از سرچشمه معارف اسلامی که قران و عترت است بهره برداری کرد.
وی با اشاره به پنج آیه اول سوره بقره، ادامه داد: هنرمند و فیلم ساز این نظام باید ایمان به غیب، اقامه گر نماز، انفاق در راه خداع ایمان به پیامبر(ص) و سایر پیامبران الهی و آخرت به عنوان حداقل هایی که در این آیات وحود دارد، داشته باشد که هنوز در برخی موارد خلاف ان مشاهده می شود.
گفتنی است جشنواره قرآنی تسنیم با شرکت اثر پذیرفته شده در بخش جشنواره تا دهم آذر ماه در اصفهان ادامه دارد./965/پ202/الف
ارسال نظرات