در گفت‌وگو با دکتر رضایی مطرح شد؛

آغوش باز دانشگاه تهران برای طلاب علاقه‌مند

معاونت علمی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران با اشاره به فرصت‌های تحصیلی و شغلی خوبی که این دانشکده برای طلاب علاقه‌مند و مستعد به وجود آورده است گفت: فارغ التحصیلان این دانشکده علاوه بر مدرک تدریس در دانشگاه چه بسا به عنوان محقق یا مدیر پژوهشگر در سیستم‏‌های اداری و اجرایی نیز فعالیت می‏‌کنند.
۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۳
تبیین و بررسی حوزه انقلابی بر اساس اندیشه امام خمینی(ره)؛

حوزه انقلابی؛ حوزه تحول‌گرا

امام خمینی‌(ره) به عنوان رهبر حوزوی انقلاب فهمی بین‌­المللی داشت و بر اساس همین فهم بود که توانست انقلاب را به همه جهان صادر کند و کشور را از چنگال استعمار خارج کند و به استقلال برساند. امروز نیز اگر حوزه بخواهد انقلابی باشد باید فهم بین المللی دقیق و جامعی داشته باشد.
۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱
حجت‌الاسلام الهی راد:

طلبه‌ای که به علم کلام آشنا نیست چگونه می‌تواند پاسخگوی نیازهای جوانان باشد؟

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) علم کلام را پایه تمام علوم حوزوی برشمرد وعدم جایگاه در خور شأن این علم در حوزه علمیه را موجب عدم توانایی طلاب در رفع شبهات اعتقادی جوانان دانست.
۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۹
استاد حقوق اساسی دانشگاه تهران:

بین ایفای وظایف نمایندگی و ارتکاب جرم هیچ ملازمه‌ای نیست

حقوق اساسی جمهوری اسلامی به نظام تعقیب برابر نمایندگان برای اعمال مجرمانه‌شان معتقد است نه به تعقیب نا‌برابرآنان و هیچگونه تبعیضی در رسیدگی و محاکمه و مجازات متهمان و مجرمان وجود ندارد؛ چه یقه سفید باشند چه یقه سیاه!
۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۲
یادداشت؛

گسترش تشیع در کلام اندیشمندان معاصر وهابی

هر چقدر کتاب هاى برادرانمان که درباره وهابیت تالیف کرده اند را مى خوانیم، به یقینمان اضافه مى شود که آینده از آنِ مذهب شیعه دوازده امامى است؛ زیرا آنان به دنبال حرکت سریع براى گسترش این مذهب در بین وهابیان و اهل سنت و دیگر مسلمانان هستند.
۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۴
جامعه شناسی سیاسی صدر اسلام؛

از شخصیت ­پروری جریان حق تا شخصیت ­سازی جریان باطل

یکی از اقدامات پیامبر(ص) در مواجه با جبهه باطل و تقویت جبهه حق، این بود که افراد صالح و شایسته را برای افراد جامعه تبیین کنند و افراد نالایق ظاهرنما را نیز رسوا کنند تا مردم فریب آنها را نخورند.
۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
شاگرد خصوصی علامه جعفری در گفت‎وگو با رسا:

عده‎ای تازه به دوران رسیده می‎خواهند با نقد علامه جعفری خودشان را بزرگ جلوه دهند/ علامه ثانی ندارد

نمی‎دانم این افراد از تخریب کردن علامه چه سودی می‎برند؟! البته برخی تلاش می‌کنند با بزرگان در بیفتند تا بزرگ شوند. یعنی بگویند ما نظرات علامه را رد کردیم. بنده نمی‎گویم علامه معصوم بوده و اشتباه نداشته؛ چه بسا داشته و حتماً دارد، ولی علامه فعلاً ثانی ندارد.
۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۲
دیپلماسی عزت­‌آفرین در سیره سیاسی بین‌­الملل مقام معظم رهبری؛

تحلیلی بر نامه دوم مقام معظم رهبری به جوانان غربی

مقام معظم رهبری با دیدی متعالی و ژرف­‌نگر از طرفی واقعیت غیراسلامی و پوشالی گروه‌­های تکفیری را بیان می­‌کند و از طرف دیگر با بیان نقش غرب در ایجاد این گروه­‌ها و همچنین مشکلاتی که بر اثر روابط استعمارگرانه غرب با جهان اسلام ایجاد شده است، جهت پیکان را به سوی خود غرب برمی­‌گرداند.
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۰
در گفت‌وگوی رسا با عضو هیئت علمی گروه فلسفه پاسخ داده شد؛

آیا فلسفه با دین در تضاد است یا خیر؟/ دلیل مخالفت عده‌ای با فلسفه جهل به مفاهیم فلسفی است

حجت‌الاسلام سربخشی از اینکه برخی می‌گویند مطالعه فلسفه سبب انحراف از انقلاب می‌شود انتقاد کرد و گفت: کسانی که به سمت فلسفه غرب می‏‌روند، بدون اینکه در فلسفه ‏‌اسلامی تحصیل و بررسی و مباحثه داشته‌ ‏باشند با تشکیکات و مواردی مواجه می‏‌شوند که اعتقادات آن‏ها را تحت تأثیر قرار می‏‌دهد.
۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۶
معاونت علمی و پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛

مشکلات نظام فقهی موجود و رشد علمی کشور/ طلاب نباید از متون قدیمی دل‌زده شوند

دکتر حکمت نیا با اشاره به اینکه نظام آموزشی کشور دچار ضعف‌های جدی است گفت: سرعت علم در دنیای امروز به‌شدت زیاد و از سوی دیگر حرکت ما در این راستا بسیار کند است. نداشتن توانمندی، شجاعت و همچنین نیروی صبور و پرتلاش از کمبودها‏ی نظام آموزشی ماست. لذا برای آینده باید برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد و نیروهای متخصص تربیت شده و از پراکنده‌گویی نجات حاصل شود.
۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۵
عناوین کل اخبار