حجت‌الاسلام والمسلمین خادمی در گفت‌وگو با رسا مطرح کرد؛

تبلیغ دینی در مظلومیت/ سر سودای قم دارد و دل هوای قوم!

باز کردن گره عدم خروج طلاب و روحانیان از حوزه‌های علمیه قم و مشهد در دست مدیریت کلان حوزه‌های علمیه است. مدیریت حوزه علمیه باید به‌گونه‌ای باشد که بتواند به نظرهای گاه متفاوت مراجع تقلید به صورت جامع، جامه عمل بپوشاند که این موضوع اندکی کار را دشوار کرده است.
۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۴
آیت‌الله اراکی در نشست تخصصی موضوع‌ شناسی فقه فضای مجازی تبیین کرد؛

گفتمان وعظ باید در حوزه احیا شود/ حوزه پس از انقلاب بیشترین تولیدات پژوهشی دینی جهان را دارد

بحث فضای مجازی یکی از مباحث مربوط به فقه ارتباطات است. بحث فضای مجازی یکی از فروع فقه ارتباطات است، لذا بسیاری از کلیات فقه ارتباطات بر فقه فضای مجازی نیز منطبق خواهد شد. به همین دلیل اگر بخواهیم فقه جامعی در زمینه فقه فضای مجازی داشته باشیم، باید فقه ارتباطات را تبیین کنیم.
۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۹
بخش پایانی/ مبلغ ژاپن در گفت‌وگو با رسا:

طلبه باید به زبان خارجی تسلط داشته باشد/ در حوزه استعدادیابی نداریم/ حوزه باید از استعدادهای جوان استفاده کند

از زمانی که طلبه وارد حوزه می‌شود استعدادیابی نمی‌شود تا زمانی که از حوزه خارج می‌شود. به چنین چیزی‌هایی اعتقاد نداریم. ممکن است استعداد یک طلبه در نویسندگی باشد، باید به این سمت هدایت کرد. از علوم روز باید استفاده کرد. باید استعداد افراد را شناسایی و آن‌ها را پرورش دهیم. بدانیم طلبه در چه زمینه‌ای استعداد دارد و ضریب هوشی او چقدر است.
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۳
بخش دوم و پایانی/ در نشست «نگاهی به اسلام رحمانی» تبیین شد؛

اشتراکات اسلام رحمانی با بهائیت، صهیونیست، اسلام آمریکایی، تشیع انگلیسی و اسلام تکفیری

اسلام تکفیری به دنبال تخریب اسلام در بُعد خارجی و اسلام رحمانی به دنبال استحاله اسلام در بعد داخلی است که هر دو به سمت منافع استکبار حرکت می‌کنند. تشیع انگلیسی(جریان شیرازی) نیز خواسته و ناخواسته با اسلام رحمانی اشتراکاتی مانند تخریب اسلام ولایی و انقلابی دارد.
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۲
بخش دوم/ مبلغ اندونزی در گفت‌وگو با رسا؛

در تبلیغ خارج از کشور نباید شیعه‌گری کرد/ همراه رایزن فرهنگی باید رایزن دینی داشته باشیم

ما در تمام کشورها رایزن فرهنگی داریم، رایزن دینی نیز داریم، ولی برای جمهوری اسلامی ایران افزون‌بر این‌که رایزن دینی نداریم، بسیاری از رایزنان فرهنگی نیز آخوند و طلبه نیستند. بنده معتقدم که رایزن‌های فرهنگیمان نیز روحانیان باشند و مسؤولان باید در این زمینه افراد خبره‌ای داشته باشند تا زمینه تبلیغ خارج از کشور را فراهم کنند.
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۳
مدیر آموزش شبکه ولایت در گفت وگو با رسا:

شبکه ولایت درصدد تبیین معارف حقه شیعه برای تمام جهان است/ سهم حوزه از شبکه‌های ماهواره‌ای که تمام دنیا را گرفته، چقدر است؟

اگر بگوييم در حال کار هستیم و كارمان اين است كه در دهه محرم 50 هزار مبلغ را برای تبلیغ مي‌فرستيم یا این‌که سايت اينترنتي زده‌ايم، مانند اين است که بگوييم با يك كشور بزرگي در حال جنگ هستیم و برای نمونه چوب، چماق و سنگ داریم و طرف مقابل هواپیمای جنگنده و تانك دارد.
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۰
بخش سوم/نقش انگلیس در افول علمی مسلمانان هند؛

نفیس‌ترین کتاب‌ها برای بسته بندی کالای مغازه‌ها استفاده می‌شد

به طور کلی استعمار بریتانیا دولت قدرتمند و باثبات اسلامی گورکانی را مانع بزرگی در سر راه اهداف توسعه‌طلبانه خود می‌دانست؛ به ویژه پس از شکست سنگین از این دولت. لذا چاره کار را در تضعیف آن یافت و برای تحقق آن به تحریک و شورش اقلیت‌ها علیه مسلمانان پرداخت.
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۹
بخش دوم و پایانی/در نشست تخصصی بزرگداشت بانو امین مطرح شد؛

اجتهاد تمدن ساز مولد علم در ساحت علوم اسلامی است/ اجتهادی برای تحقق تمدن نوین اسلامی

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اجتهاد منظومه‌ای در علوم را به‌صورت یک علم دانست و گفت: این مدل از اجتهاد در فقه و کلام به‌ صورت منظم درآمده است. این در حالی است که در گزاره‌های توصیفی می‌توان خیلی از گزاره‌های استخراج نشده آن را با این مدل از اجتهاد استنباط کرده، به علم اخلاق نسبت داد. بر اساس این تعریف این مدل اجتهادی به مراتب پیشرفته‌تر از استنباط تک‌‌گذاره‌ای است.
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۳

واکنش استاد طائب به اظهارنظر برخی فقیه‌نماها/ پناه می‌بریم به خدا از فتوای برخاسته از هوای نفس

بعضی از کسانی که ادعای مرجعیت دارند، از اسلام رحمانی صحبت کرده‌اند. به مجلس شورای اسلامی هم توصیه کرده‌اند: قوانینی در مجلس تصویب کنید که مسئله حقوق زنان را مشخص کند. بعد همین شخص می‌گوید: احکام را به صورتی مطرح کرده‌اند که زن جز با اجازه شوهر، حق بیرون رفتن از خانه را ندارد و با این احکام از مرد یک امیر در خانه درست کرده‌اند!
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۲
بخش نخست/در نشست تخصصی بزرگداشت بانو امین مطرح شد؛

اجتهاد تمدن‌ساز مولد علم در ساحت علوم اسلامی است/ اجتهاد تمدن ساز سبکی از اجتهاد نظام ساز برای شکل‌گیری تمدن اسلامی است

رییس جامعه المصطفی العالمیه به تشریح و تعریف اجتهاد تمدن‌ساز پرداخت و گفت: اجتهاد تمدن ساز یعنی اجتهادی که بتواند همه این مراحل را که در اجتهاد مرسوم حوزه‌های دین است را تجربه کند و بتواند پس از این عبور گزاره‌های پایه ساز نظام‌های مختلف دینی باشد.
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۶
عناوین کل اخبار