در پی افشاگریهای یکی از دستیاران کارگردانی کشور در مورد آزار و اذیتهای جنسی در سینما و توسعه پیدا کردن این افشاگری توسط برخی دیگر از عوامل سینما و بیانیه جمعی از بازیگران زن مطرح در محکومیت این اقدام، سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا برخود لازم دید طی پرونده ای با نام «اخلاق در سینما» به بررسی تأمین اخلاقی و محیط عفیفانه برای بانوان در سینمای ایران بپردازد.
کم نیستند فرهیختگانی که در دایره ذهنیات خویش سره از ناسره را باز میشناسند و در مقابل کسانی نیز هستند که به جهت غلبه میل یا غضب شدید از درک واقعیات عاجز میمانند.
حجت الاسلام سیدنژاد گفت: نقطه ضعف هایی در سینما داریم که باید درصدد اصلاح و ترمیم آن ها برآییم، در غیر اینصورت این کشتی با این فرمان به گِل خواهد نشست.
حجت الاسلام صالح زاده گفت: در نظام معنا شناسی در سینما ساده نیست که بد یا خوب بودنش را به صراحت بیان کرد، سینمای کشور ما در وادی متشابهات قرار گرفته است.
جنبش METOO بعد از چندین سال در جهان با صدای بلند گفته میشود اما هنوز تعرضات جنسی علیه زنان در جهان جریان دارد، فریاد زنان در سینمای ایران نیز بلندتر از گذشته شده است.
انسیه خزعلی از برگزاری نشست با برخی هنرمندان سینماگر که «بیانیه زنان دستاندرکار سینما در اعتراض به خشونت علیه زنان در این عرصه»را امضا کرده بودند، خبر داد.