ایجاد مرجعی برای تنظیم فعالیتهای پژوهشی در حوزه علمیه ضروری است
حجت الاسلام محمد نبیزاده، مدیر مجموعه مجمع الفکر الاسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: امروز نزدیک به سیصد مرکز تحقیقاتی در حوزه علمیه در رابطه با علوم اسلامی و انسانی به فعالیت مشغول هستند.
این پژوهشگر حوزه علمیه قم بیان داشت: ایجاد مرجعی برای تنظیم فعالیت های پژوهشی حوزوی یک ضرورت است.
وی ادامه داد: باید مرکزی ایجاد شود تا با نظارت بر کار مراکز پژوهشی از کارهای تکراری و غیر ضروری جلوگیری کند و از هدر رفت بیتالمال و نیروی انسانی جلوگیری به عمل آید.
این محقق علوم اسلامی ادامه داد: این مرکز سامان دهنده میتواند با رصد فعالیت های علمی، به توانسنجی موسسات پژوهشی بپردازد.
وی گفت: پیشنهاد من این است که این مرکز به موسسات پژوهشی نمره بدهد و در راستای نزدیک کردن و یا ادغام موسسات مشابه گام بردارد.
این پژوهشگر علوم اسلامی اظهار داشت: موازی کاری، انجام کارهای غیر اولویت دار و در برخی موارد انجام کارهایی که با شان حوزه سازگار نیست از چالش های پژوهش در حوزه علمیه است.
مدیر مجمع الفکر الاسلامی گفت: اینکه هر مجموعه بتواند به اندازه رایزنیهای خود بودجه جذب کند و به هرگونه که بخواهد خرج کند، در خور شان نظام اسلامی و حوزه های علمیه نیست.
وی بیان داشت: باید با شناخت آفت های پژوهشی موجود و رفع آنها به روند رو به تکامل پژوهش در حوزه کمک کنیم.
این محقق حوزه علمیه قم با اشاره به مستند «ظهور بسیار نزدیک است»، بیان داشت: باید با جهت دهی مراکز تحقیقاتی و ترسیم افق های بلند مدت و کار برنامهریزی شده در مقابل این گونه وقایع، آمادگی مقابله داشته باشیم. /909/ت302/ع