۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۱۳۸۹۷۲

قم مرکز نشر معارف اهل بیت عصمت و طهارت است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: قم مرکز نشر همه معارف اهل بیت عصمت و طهارت است و ما این برکت را پس از انقلاب به وضوح مشاهده می کنیم و اصلا امام خمینی رهبر بزرگوار این انقلاب از این شهر نشو و نما علمی و اخلاق کردند و انقلاب را مدیریت و به پیروزی رساندند.
حرم حضرت معصومه دهه کرامت نماي حرم ولادت حضرت معصومه

حجت‌الاسلام علی محمدی خراسانی، استاد اخلاق حوزه‌های علمیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به شخصیت بسیار والای حضرت معصومه(س)گفت: در بزرگی شخصیت حضرت معصومه(س) همین بس که تعبیری از ناحیه پدر ایشان صادر شده است که پیامبر(ص) درباره حضرت فاطمه زهرا(س) بکار برده‌اند و فرمودند«فداها ابوها، یعنی پدرت به فدایت بشود».

وی ادامه داد: نکته قابل توجه در این فراز از سخن پدر بزرگوار حضرت معصومه(س) این است که این سخن از یک شخص معمولی صادر نشده بلکه از کسی صادر شده که تمام افعال او از عصمت سر چشمه می گیرد؛ این سخن حضرت نشان از ویژگی‌های بسیار والای حضرت معصومه(س) دارد.

حجت الاسلام محمدی خراسانی با اشاره به کوتاه بودن عمر حضرت معصومه(س) اظهار داشت: این بانوی بزرگوار هفده روز در قم اقامت داشتند و در این مدت در بیت النور به عبادت مشغول بودند.

وی ادامه داد: از برکت این هفده روز عبادت حضرت عطر معنویی در قم و بلکه در کل ایران منتشر شد که برکات آن هنوز هم قابل درک و احساس است.

این استاد اخلاق حوزه با اشاره به اینکه در زیارت این بزرگوار آمده است«یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه ان لک عند الله شان من الشان» ابراز داشت: مراجع تقلید جهان تشیع در حرم این بزرگوار با گردنی کج و خاضعانه می‌گفتند و می‌گویند«یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه».

وی ادامه داد: علمای بزرگوار در طول سالیان متمادی مشکلات علمی خود را با توسل به این بانوی بزرگوار حل می‌کردند، یک نمونه آن عنایت حضرت معصومه(س) به صدرالمتألهین در نوشتن کتاب اسفار در بحث عاقل و معقول است که خود او نقل می‌کند«در روز جمعه‌ای با پای پیاده به حرم بانو آمدم و از ایشان مدد خواستم، به لطف ایشان آن مسأله حل شد».

این استاد اخلاق حوزه ابراز داشت: در سخنان امام رضا(ع)  آمده که هر کسی حضرت معصومه در قم را«عارفا بحقها» زیارت کند بهشت برای او واجب خواهد بود.

وی ادامه داد: نظیر این تعبیر تنها در مورد ائمه(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) بکار رفته است؛ این تعبیر نشان از منزلت والای این بانو در نزد خدای متعال دارد که اگر ایشان را«عارفا بحقها»زیارت کنیم بهشت برایمان واجب می شود.

حجت الاسلام محمدی خراسانی گفت: قم در لسان روایات، آشیانه و حرم اهل‌بیت(ع) نامیده شده است؛ این مطلب نشان از ویژگی بسیار مهم قم دارد که دوستداران اهل‌بیت(ع) در این مکان احساس امنیت و آرامش می کنند.

وی در مقام توصیه به اهالی قم ابراز داشت: اهل‌بیت(ع) به این شهر نظر خاص دارند، خانه اهل‌بیت(ع) احترام دارد، از‌این‌رو باید در تمام سکنات و حرکات خود این معنی را رعایت کنیم.

حجت‌الاسلام محمدی خراسانی در پایان ابراز داشت: قم مرکز نشر همه معارف اهل‌بیت(ع) عصمت و طهارت است و ما این برکت را پس از انقلاب به وضوح مشاهده می‌کنیم، به طور مثال امام خمینی(ره) رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی از این شهر نشو و نمای علمی و اخلاقی کردند و انقلاب را مدیریت کرده و به پیروزی رساندند./929/ت302/ن

 

ارسال نظرات