کارگروه فرهنگی و پژوهشی امور مساجد چهارمحال و بختیاری آغاز به کار کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام علی رضا ملک محمدی، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد چهارمحال و بختیاری، پیش از ظهر امروز در نشست کارگروه فرهنگی و پژوهشی مساجد این استان، با اشاره به تشکیل چهار کارگروه اصلی در امور مساجد استان، اظهار داشت: کارگروه طرح و برنامه، کارگروه حقوقی و کارگروه فرهنگی و پژوهشی تا به امروز شروع به کار کرده است و کارگروه عمران و خودکفایی نیز در آینده ای نزدیک، کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی، نشاط و پویایی مساجد را در گرو کارهای فرهنگی بیان کرد و گفت: مهم ترین رسالت کارگروه فرهنگی و پژوهشی، ایجاد پویایی و تحرک در مساجد است.
حجت الاسلام ملک محمدی، کار این کارگروه را ریشه ای و بنیادی دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اولویت های این کارگروه، تشکیل هسته های فرهنگی مساجد است که حول محور امام جماعت و با حضور جوانان تشکیل می شود و همه برنامه های فرهنگی مسجد، حول این گروه صورت می گیرد.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد چهارمحال و بختیاری همچنین نیازسنجی و برنامه ریزی آموزش های لازم دست اندرکاران مسجد، در راستای اهداف مرکز را از برنامه های مهم این کارگروه بیان کرد و ادامه داد: اولویت های امور پژوهشی و تهیه و تدوین و محتوای آموزشی مورد نیاز دست اندرکاران مسجد و برگزاری دوره های آموزشی نیز از دیگر وظایف این کارگروه است.
این مقام مسؤول با اشاره به این که ساماندهی امور فرهنگی و تبلیغی مسجد از نیازهای ضروری امروز جامعه است، خاطرنشان کرد: در این راستا به کمک همه دلسوزان فرهنگی و به خصوص جوانان مسجدی نیازمندیم.9457/پ203/ب