ارتباط پیروان ادیان توحیدی برای جهانیان الگو است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، رسول زرگرپور، استاندار اصفهان، امروز در دیدار با هیأت اندیشمندان دینی کلیساهای آمریکا، گفت: اصفهان شهر گنبدهای فیروزه ای، شهر مناره های عطرآگین و اصفهان نصف جهان و پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است.
وی با بیان این که اصفهان از لحاظ ادیان توحیدی جایگاه ویژه ای را در کشور دارد، گفت: تمدن شیعی در اصفهان شکل گرفته است و این استان مرکز تمدن شیعی است و مردمان استان اصفهان، مردمانی پاک نهاد، متدین، انقلابی و سخت کوش هستند و بیشتر خیزش های اسلامی و دینی از اصفهان شکل گرفته است.
زرگرپور افزود: همایش های متنوع ادیان توحیدی به صورت سالانه و به همت مرکز ادیان توحیدی اصفهان در این استان برگزار می شود و پیروان ادیان توحیدی سالهاست که در این استان به صورت کاملا مسالت آمیز و با احترام متقابل در کنار هم زندگی می کنند.
استاندار اصفهان به احیای صفاخانه اشاره کرد و افزود: صفاخانه مرکز گفتگوی ادیان توحیدی با سابقه صد ساله است و معتقدیم با احیای این صفاخانه روابط بین پیروان ادیان توحیدی عمیقتر می شود و نوع ارتباط و تعامل و همراهی پیروان ادیان مختلف توحیدی در اصفهان الگوی بسیار خوب و کم سابقه برای همه ی جهان است.
وی با اشاره به دیدارهای مستمرخود با رهبران ادیان توحیدی در استان، گفت: تعاملات بسیار خوب دولت و رهبران ادیان توحیدی باعث شده است که در مناسبت های دینی هر دو گروه تعاملات بسیار خوبی دیده شود و ما به این روابط مسالمت آمیز و توام با احترام متقابل افتخار می کنیم.
استاندار اصفهان خاطر نشان کرد: حضور شما اندیشمندان بزرگ دینی در اصفهان در تحکیم و تعمیق این روابط کمک خواهد کرد و اگر فرهنگ و سنت و ادیان مدهبی به خوبی به جوامع شناسانده شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
وی افزود: این افراد عمق دین باوری، ایمان و اعتقاد مردم به نظام و رهبری را به خوبی درک خواهند کرد و تصویر درستی از ایران را برای جهانیان منعکس خواهند کرد.
در ادامه این دیدار کشیش جول هانتر، سرپرست این هیأت نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و مهمان نوازی مسؤولان اصفهان، گفت: استاندار اصفهان اطلاعات بسیار جامعی را در اختیار ما قرار داد و با توجه به این که مردمان هر دو کشور ایران و امریکا اعتقادات عمیق مذهبی دارند، این باور و اعتقاد موجب فهم مشترک از یکدیگر خواهد شد..
رییس کلیساهای فلوریدای آمریکا افزود: رهبران دینی پیام آوران صلح و دوستی هستند و ما در بازگشت پیام صلح و دوستی مردمان ایران را به جامعه خود خواهیم رساند.
وی با بیان این که در این سفر پیام صلح و دوستی مردم ایران را به خوبی احساس کردیم، ابراز امیدواری کرد که بتوانند بنیان های جدیدی را برای مذاکره و مفاهمه بهتر بین دولت ها فراهم نمایند و اضافه کرد: برای این هیأت بسیار جالب بود که کشور ایران به عنوان یک کشور اسلامی و شیعی تا این اندازه اندیشمند و دانشمند در حوزه های مختلف دارد و ظرفیت فکری دینی ایران بسیار قابل توجه و حائز اهمیت است./939/پ202/ی