۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲
کد خبر: ۲۱۰۴۸۴
معاون آموزشی حوزه علمیه لرستان خبر داد:

ارسال 34 اثر پژوهشی از سوی طلاب لرستانی به جشنواره‌ علامه حلی

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزشی حوزه های علمیه خواهران لرستان از ارائه 34 اثر علمی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران لرستان در جشنواره علامه حلی خبر داد.
مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، اکرم مهرابی، معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران لرستان صبح امروز در مراسم افتتاحیه شورای علمی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران لرستان که در سالن اجتماعات این نهاد برگزار شد، گفت: در سال 92، 34 اثر  پژوهشی حوزه های علمیه لرستان در جشنواره‌ علامه حلی ارائه داده شد که اثر پژوهشی مدرسه فاطمیه الیگودرز در این جشنواره برگزیده شد.

 

وی با بیان این که مهم ترین فعالیت در امور پژوهشی حوزه های علمیه خواهران بحث شورای علمی پژوهشی است، تصریح کرد: امروز شاهی افتتاح این شورا هستیم که امید است شاهد پیشرفت در حوزه علمی پژوهشی حوزه های علمیه استان لرستان باشیم.

 

معاون آموزشی حوزه های علمیه خواهران لرستان با بیان این که مهم ترین برنامه پژوهشی حوزه های علمیه خواهران ساماندهی اساتید راهنما است، افزود: در این راستا می خواهیم جلوی تکرار مباحثی که طلاب برای پایان نامه انتخاب می کنند جلوگیری شود و ما جمع منسجمی از اساتید راهنما را داشته باشیم.

 

مهرابی با اشاره به این که طلاب پایان نامه های خویش را به صورت غیر حضوری تدوین می کنند، بیان داشت: کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی برای طلاب برگزار خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به کمبودهای تجهیزاتی حوزه های علمیه خواهران لرستان، یاداور شد: تجهیز منابع مکتوب برای کتابخانه ها  در این مرکز، در حال پیگیری است.

 

معاون آموزشی حوزه های علمیه خواهران لرستان با اشاره به هسته های علمی پژوهشی فارغ التحصیلان حوزه های علمیه خواهران، خاطرنشان کرد: چهار هسته علمی پژوهشی مشغول فعالیت هستند که برخی از آنان آثاری تولید کرده و مورد تأیید مرکز مدیریت قم قرار گرفته اند.

 

مهرابی در ادامه بیان داشت: هسته های پژوهشی، جمعی از خواهران فارغ التحصیل و پژوهشگر حوزوی، دانشگاهی و غیر انتفاعی است که با کسب مجوز از معاونت پژوهش مرکز مدیرت حوزه های علمیه خواهران و تحت نظارت شورای علمی پژوهشی استانی فعالیت می کنند.     

 

وی خاطرنشان کرد: شناسایی استعدادها و ذخایر حوزه، ارتقا شأن و منزلت علمی و معنوی پژوهشگران و استادان، تلاش در جهت ارائه نظریه های نوین در عرصه ی علوم انسانی با اتکا به مبانی دینی از اهداف این هسته های پژوهشی است.

 

معاون آموزشی حوزه های علمیه خواهران لرستان تقویت و گسترش نظریه پردازی، پرسش گری، آزاداندیشی، نقد و مناظره مبتنی بر آموزه های اسلامی، پاسخ به سؤالات، شبهات و نیازهای علمی و فرهنگی را از دیگر اهداف این هسته ها بیان کرد.

 

مهرابی با بیان این که شورای علمی پژوهش رکن اصلی برنامه های علمی پژوهشی است، بیان داشت: نیاز سنجی علمی در زمینه علوم اسلامی، افزایش دانش و مهارت اعضای هسته و همکاری با حوزه های علمیه و مراکز دانشگاهی از جمله وظایف هسته های پژوهشی است./9451/پ202/ب4

ارسال نظرات