ماه مبارک رمضان فرصتی برای گسترش فرهنگ انفاق در جامعه است
حجت الاسلام و المسلمین علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، ماه رمضان را فرصتی برای خودسازی و تقرب به خداوند کریم دانست و گفت: بهره گیری از ظرفیت معنوی این ماه انسان را به خداوند متعال نزدیک تر می کند.
وی ماه رمضان را ماه ضیافت الهی و بهار قرآن معرفی کرد و از همگان خواست تا از این ایام مبارک برای تقویت فضایل اخلاقی و ترک محرمات بهره برداری کنند.
امام جمعه قائمشهر با اشاره به فضایل ماه رمضان به عنوان یکی از بزرگترین نعمت های خداوند افزود: ماه رمضان ماهی است که قرآن در آن برای هدایت انسان ها نازل شده است و از مومنان خواسته شده تا به قرائت قرآن به عنوان مکتب تربیتی و انسان ساز اهتمام داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین معلمی گفت: بر اساس آیات و روایات دینی ترک محرمات، سعی در احیای ارزش های اخلاقی مانند صبر، تقوا، اخلاص، بصیرت و امر به معروف و نهی از منکر از جمله ویژگی های منحصر به فرد ماه مبارک رمضان و روزه داری است.
وی در ادامه سخنان خود رسیدگی به محرومان جامعه را از پسندیده ترین کارها دانست و خاطر نشان کرد: هیچ فرصتی بهتر از ماه رمضان برای رسیدگی به امور مستمندان نیست تا انسان با نگرش در زندگانی و دستگیری از آنان، آخرت خود را به درستی مهیا سازد.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، ماه مبارک رمضان را ماه دستگیری از فقرا و نیازمند دانست و افزود: باید در این ماه پرفضیلت با الگوگیری از مولایمان علی(ع) از نیازمند دستگیری کنیم چون انفاق در این ماه پرفضیلت الهی ثوابی چند برابر از دیگر ایام دارد.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی ادامه داد: در آیه ای از قرآن کریم خداوند وعده داده است کسانی که اهل اقامه نماز، ایمان، پرداخت زکات و عمل صالح هستند پاداش آن نزد پروردگار محفوظ است و نسبت به آینده خود نگران نباشند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با تأکید براین که مؤمن باید به سراغ نیازمندان و مساکین برود، ادامه داد: باید در این ماه الهی با کمک نهادهای مورد اعتماد نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و مؤمنان مورد اعتماد به سراغ نیازمند رفت و از این فرصت ارزشمند در جهت کمک به آنها و کاهش آلام نیازمندان گام برداشت و اگر در این مسیر حرکت کنیم یک توفیق بزرگ الهی نصیب انسان خواهد شد.
وی حمایت از ایتام را سیره امیرالمومنین علی(ع) دانست و با اشاره به این که حضرت علی(ع) در همه زمان ها به فکر مردم فقیر و مستمند بود و حتی در نیمههای شب نیز به آنها رسیدگی می کرد، ادامه داد: امروز نیز این سنت حسنه باید از سوی جامعه اسلامی دنبال شود.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی در ادامه سخنان خود با تأکید براین که باید با صرفه جویی و قناعت کمک و دستگیری از نیازمند را در دستور کار خود قرار دهیم، گفت: متأسفانه در برخی مواقع شاهد هستیم که افراد در بسیاری از چیزها اصراف می کنند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که گر چه انفاق در راه خدا، در هر ماهى از سال، اجر و ثواب بسیار دارد، گفت: اما همان گونه که این ماه نسبت بر دیگر ماه های سال، دارى فضیلت و برترى بیشترى است، اعمال خیر و از آن جمله انفاق در آن نیز از مزایاى ویژه اى برخوردار است.
امام جمعه قائمشهر با بیان این که رسول گرامی اسلام ماه مبارک رمضان را ماه مواسات نامیدند، ادامه داد: ایشان در این ماه مردم را به حمایت و یارى مستضعفان فراخوانده است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که یکى از علل تشریع روزه در روایات اهل بیت(ع)احساس رنج گرسنگى و محرومیت مستمندان ذکر شده است، گفت: امام صادق(ع) در این خصوص فرموده اند علت تشریع روزه این است که توانمندان و تهى دستان باهم مساوى گردند./950/ت302/ب1