۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
کد خبر: ۷۹۸۹۱۰
امام جمعه اردبیل:

سخنان رهبر انقلاب اوج اقتدار ایران است

سخنان رهبر انقلاب اوج اقتدار ایران است
اردبیل- آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های نماز جمعه اردبیل، با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب، آن را اوج اقتدار و بیانگر موقعیت برتر جمهوری اسلامی در معادلات منطقه‌ای دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، آیت‌ الله سیدحسن عاملی در خطبه‌ های نماز جمعه این هفته که در مصلای اردبیل برگزار شد، با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: هزاران بار خدا را شاکریم که رهبری داریم که می‌داند چه بگوید، چگونه بگوید و در چه مقطعی سخن بگوید؛ رهبری که دشمن را متوجه عظمت و اقتدار ملت ایران می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه ایران «ریشه‌ دار ترین کشور دنیا است، گفت: سخنان اخیر امام خامنه‌ای سراسر عزت و اقتدار بود؛ جمله‌ای که فرمودند آمریکا با حمایت از جنایات اسرائیل، شایستگی ارتباط با ایران را ندارد، دفاعی شجاعانه از منافع ایران است مذاکره زمانی سودمند است که از موضع اقتدار باشد، نه از جایگاه ضعف.

هشدار جدی درباره تخریب جنگل‌ها

امام جمعه اردبیل در ادامه با اشاره به گزارش‌های کوهنوردان درباره قطع گسترده درختان در منطقه سقزچی تا دریاچه سوها گفت: فاجعه‌ای بزرگ رخ داده است؛ درختان جوان را بریده و در همان‌جا کوره‌ های زغال‌ پزی برپا کرده‌اند.

وی افزود: متأسفانه قصور آشکار مدیر منابع طبیعی و فرمانده حفاظت از جنگل محرز است مدیر مربوطه باید دو برابر درختان بریده‌شده، همان‌جا نهال بکارد و تا زمان استقرار کامل آبیاری کند و در غیر این صورت باید استعفا دهد.

مطالبه‌گری از مردم و مسئولان

آیت‌الله عاملی خطاب به اهالی منطقه اظهار کرد: شما این افراد را می‌شناسید؛ معرفی کنید اگر خبر دارید و اطلاع نمی‌دهید، شریک جرم هستید.

وی با تقدیر از کوهنوردانی که فیلم‌های این فاجعه را ارسال کردند، گفت: اگر این گزارش‌ها به ما نمی‌رسید، تخریب جنگل‌ها به‌طور مستمر ادامه پیدا می‌کرد.

درخواست از دستگاه قضایی

نماینده ولی‌ فقیه در استان اردبیل از دادستانی خواست فوراً وارد عمل شود و افزود: مبادا حکم غیر بازدارنده صادر شود قطع درختان هم دزدی از بیت‌المال است، هم تخریب اقلیم، هم مقدمه خشکسالی و سیل.

رد نسبت ناروا درباره یک برنامه فرهنگی

آیت‌الله عاملی با انتقاد از یک برنامه فرهنگی اخیر در اردبیل تصریح کرد: هیچ‌گونه هماهنگی با من نشده است و از این اقدام اعلام برائت می‌کنم این‌گونه برنامه‌ها در راستای تضعیف دولت آقای پزشکیان است؛ گاهی ضربه دوستان بیش از دشمنان است.

انتقاد از تعطیلی گسترده برای همایش سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به تعطیلی دو روزه ادارات و مراکز آموزشی گفت: این اقدام خطا بود. وقت مردم ثروت اصلی آنان است و هیچ عوضی ندارد.

دعوت سراسری به نماز باران

خطیب جمعه اردبیل در بخش دیگری از خطبه‌ها، با تبیین نقش تضرع در رفع بلا، اعلام کرد: چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته آینده روزه می‌گیریم و روز جمعه ساعت ۱۱ در شهیدگاه، نماز استسقاء اقامه می‌شود.

وی افزود: توبه فقط از غیبت و گناهان فردی نیست؛ تخریب طبیعت، آلودگی محیط زیست، قطع درختان و سوء مدیریت نیز نیازمند توبه است.

تبیین آثار استغفار و دعا

آیت‌الله عاملی با اشاره به وعده‌های قرآنی درباره برکات استغفار گفت: خداوند وعده داده است که با استغفار، باران را پی‌درپی نازل می‌کند و رزق و قدرت را افزون می‌سازد.

وی در پایان ضمن بیان دعای نبوی برای نزول باران، تأکید کرد: نماز باران اعلان عذر رسمی بندگان در برابر خداست؛ حضور گسترده مردم سبب نزدیکی بیشتر به اجابت دعا می‌شود.

وحید نستوهی
ارسال نظرات