امام جمعه فارسان:
مبلغان زمان شناسی آیت الله مهدوی کنی را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه فارسان با اشاره به این که روحانیان و مبلغان دینی باید دغدغه مندی و زمان شناسی آیت الله مهدوی کنی را محور فعالیت های خود قرار دهند، گفت: این عالم وارسته در همه شرایط نظام و انقلاب و در هر جایی که به وجوش نیاز بود، حضور پیدا کرد و خستگی و نبود امکانات مانع خدمت و فعالیت شبانه روزی وی نشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام حسین جمالی زاده، امام جمعه فارسان، صبح امروز، در جمع روحانیان و مبلغان اعزامی به این شهرستان جهت امور تبلیغی ماه محرم، با تسلیت رحلت آیت الله مهدوی کنی، این عالم وارسته را نماد کاملی از روحانیت در همه عرصه ها معرفی کرد و شخصیت رفتاری وی را الگوی جامعی برای روحانیت امروز بیان کرد.
وی با اشاره به این که روحانیان و مبلغان دینی باید دغدغه مندی و زمان شناسی آیت الله مهدوی کنی را محور فعالیت های خود قرار دهند، تصریح کرد: این عالم وارسته در همه شرایط نظام و انقلاب و در هر جایی که به وجوش نیاز بود، حضور پیدا کرد و خستگی و نبود امکانات مانع خدمت و فعالیت شبانه روزی وی نشد که مبلغان باید از این روحیه درس بگیرند.
امام جمعه فارسان، اخلاص، شجاعت و ولایتمداری را سه شاخصه بارز آیت الله مهدوی کنی بیان و اظهار داشت: اگر امروز روحانیان و مبلغان دینی این ویژگی ها را سرلوحه کار خود قرار دهند و به سبب دین از همه چیز خود بگذرند؛ به یقین به جایگاهی رفیع دست پیدا خواهند کرد.
این مقام مسؤول با انتقاد از این که متأسفانه روحیه جهادی و تبلیغی روحانیت امروز با رفاهیات و امکانات گره خورده است، در حالی که این دو هیچ سنخیتی با هم ندارند، خاطرنشان کرد: اگر به زندگی آیت الله مهدوی کنی توجه کنیم، متوجه می شویم که وی از سن 18 سالگی و با آن شرایط سخت پییش از انقلاب، وارد عرصه خدمت به امام شد و با حضور در مسجد، به تربیت نیروهای انقلابی و انجام رسالت تبلیغی خود پرداخت و در این راه نیز زندان ها و شکنجه ها را به جان خرید تا اسلام و انقلاب زنده بماند.
حجت الاسلام جمالی زاده با تأکید بر این که مبلغان دینی باید با درک شرایط کنونی نظام به انجام رسالت تبلیغی خود بپردازند، ابراز داشت: متأسفانه دشمن نه تنها به شهرها و خانه های ما نزدیک شده است، بلکه امروز دشمن به جیب های همه جوانان ما خود را نزدیک کرده است که اگر بیدار نباشند، در دام های بسیار دشمن گرفتار خواهند شد و این بیداری جامعه در گرو فعالیت های تبلیغی روحانیت است.
وی استفاده از روش های جدید برای جذب جوانان به امور دینی را یکی از نیازهای امروز مبلغان دینی بیان و ابراز داشت: مطمئن باشیم که جوانان امروزی که با اینترنت و موبایل های هوشمند سر و کار دارند، با روش های سنتی به سوی امور دینی جذب نمی شوند؛ بنابراین باید با آشنایی به علوم و تکنولوژی جدید و از راه خود دشمن برای جذب جوانان اقدام کنیم.
حجت الاسلام جمالی زاده همچنین به قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا و دستاوردهای این حادثه بزرگ و فراموش نشدنی اشاره کرد و گفت: مبلغان دینی باید بکوشند که در این ماه اهداف قیام امام حسین(ع) به خوبی برای مردم بازگو و تبیین شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فارسان، احیای امر به معروف و نهی از منکر و همچنین اقامه نماز اول وقت را از مهم ترین دستاوردهای روز عاشورا بیان کرد و افزود: متأسفانه این امور دینی کم کم در جامعه رو به فراموشی سپرده می شود و جوانان از آن ها فاصله می گیرند که باید در اولویت کاری مبلغان دینی قرار گیرد.
این مقام مسؤول برگزاری نماز جماعت، بیان احکام شرعی، پاسخگویی به شبهات و سؤالات دینی، سخنرانی، تبیین ابعاد گوناگون قیام عاشورا، عزاداری و هماهنگی بین همه مجموعه های مساجد و تکایا را از مهم ترین رسالت های مبلغان دینی در ماه محرم بیان کرد و خواستار اهتمام ویژه روحانیان به این امور در شهرستان فارسان شد./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات