حوزویان، رسانه را در معرفت افزایی و ترویج دین یاری کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، جعفرعبدالملکی، رییس مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما، در مراسم اختتامیه دوره های آموزشی دین و رسانه که بعد از ظهر امروز در مجتمع فرهنگی هنری صبا برگزار شد، با بیان این که رسانه به عنوان میانجی بین مردم و حاکمیت از جایگاه ویژه برخوردار است، گفت: در ایران به دلیل ماهیت و هویت دینی و سابقه تمدن آن نقش رسانه از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
وی به رویکرد جدید رسانه های ملی اشاره و اذعان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج و تعمیق ارزشهای دینی، گسترش ارزشهای اخلاقی، امید افزایی بین جوانان و مردم، افزایش آگاهی دینی از جمله موارد مورد توجه در رسانه است.
عبدالملکی، با بیان این که در چشم انداز رسانه نوین، توجه به معرفت افزایی و ترویج دین با بهره گیری از ارزشهای انقلاب در ابعاد ملی مورد توجه است، اظهار داشت: این موارد نه تنها در داخل بلکه در بعد بین المللی نیز مورد توجه است.
رییس مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما، افزود: دشمن نقاط قوت جامعه ما که هویت اسلامی و ایرانی است، را به خوبی شناسایی و مورد هدف قرار داده است و با توسل به شبکه های ماهواره ای و وسایل ارتباطی و برنامه های مختلف بحث دین ستیزی را مطرح می کند. هدف غایی آن ها از بهره گیری از رسانه ها، ترویج تصویر مسموم از مسلمانان در عرصه بین المللی است. بنابراین باید در عرصه بین المللی دین افرایی و معرفت افزایی را مورد توجه قرار دهیم.
وی ارتباط عمیق رسانه با نظریه پردازان دینی و حوزوی را از برنامه های مهم آینده رسانه عنوان و اظهار داشت: با توجه به این که روز به روز بر رسانه های معاند اضافه می شود و شبکه های اجتماعی نیز به کمک آن ها آمده است، عرصه را بر رسانه ملی تنگ می کند، باید کارهای جدی علمی صورت گیرد تا کارساز شود.
عبدالملکی، توجه به علوم شناختی را در صدر کارهای مرکز پژوهش های اسلامی عنوان و تصریح کرد: رسانه های بیگانه به این موضوع توجه ویژه داشته و با استفاده از علوم مختلف از جمله روانشناسی و جامع شناسی به جذب جوانان می پردازند.
وی افزود: مرکز پژوهش های اسلامی این علوم را مورد توجه قرار داده تا پیام دینی از عنصر زیباشناختی و اثرگذاری بهره مند شود و با توجه به سلیقه های متنوع باید تولید پیام پشتوانه علمی داشته باشد و در این راه نیاز است، حوزویان رسانه ملی را یاری کنند./1310/پ202/ب4