پذیرش دانشجو در تحصیلات تکمیلی بدون توجه به نیاز جامعه آغازگر بحران علمی در کشور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند، حجتالاسلام سید محمدباقر عبادی، نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاههای خراسان جنوبی بابیان اینکه افزایش پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، بدون توجه به نیازهای روز جامعه و نیازهای علمی، آغازگر یک بحران بزرگ و عظیم علمی در کشور است، گفت: یکی از مهمترین دغدغههای نمایندگان مجلس هم پذیرش دانشجو بهصورت افسارگسیخته در دانشگاههای مختلف است و سعی میکنند از پذیرش دانشجو بهصورت گسترده و بدون توجه به شرایط موجود علمی جلوگیری کنند.
وی بابیان اینکه انقلاب اسلامی مهمترین نقش را در آگاهی علمی در منطقه و کشور داشته است، افزود: بخش زیادی از حساسیتهایی که امروز علیه انقلاب اسلامی وجود دارد مربوط به تفاوت آنها با دیگر جوامع در عرصه علمی است.
حجتالاسلام عبادی با بیان این که هدف بلندی که جمهوری اسلامی ایران دنبال میکند، مبارزه با جاهلیت است، ادامه داد: مبارزه با جاهلیت علمی برگرفته از انبیای الهی و بر خواسته از سنت اهلبیت(ع) است.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که امروز غرب دچار جاهلیت مدرن شده است، تصریح کرد: درگذشته اگر بتپرستی رواج داشت، امروز بتهای خطرناکتر مثل انسانپرستی، هواپرستی و ثروت پرستی وجود دارد.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی ایالاتمتحده آمریکا و جنبش والاستریت گفت: در ایالاتمتحده آمریکا تنها دو درصد مردم آن ثروت این کشور را در اختیار دارد و 98درصد در اختیار سرمایهداران است و این نشانهای از غارتگری مدرن در دنیای غرب مدرن است.
حجت الاسلام عبادی اظهار کرد: در دوران جاهلیت گذشته دوری از علم تأکید میشد و در عصر امروز بیش از هر زمان دیگری به علماندوزی توجه شده است.
نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس ادامه داد: دنیای امروز به دنبال علم است اما این علم موجب قدرتمندی یک عده خاص شده است و ماهیت آن قتل، غارت و آدم کشی بوده و علم امروز تنها یک ظاهر علمی برای غرب دارد.
حجتالاسلام عبادی به تأکید همواره رهبر معظم انقلاب اسلامی به توسعه و رشد علمی در کشور اشاره کرد و افزود: حرکت و رشد علمی در کشور نباید متوقف شود و همواره باید به سرعت فعالیتهای علمی افزوده شود.
وی با بیان این که سرعت رشد علمی کشور 11برابر میانگین جهانی است، یادآور شد: برای اینکه در سطح کشور از علمزدگی و رشد افسارگسیخته رشتههای تحصیلات تکمیلی بدون توجه به نیازهای جامعه و بدون توجه به تخصص و آموزش متعهدانه جلوگیری شود مجلس شورای اسلامی خود را موظف به نظارت و ارائه قانون در این زمینه برای وزارت علوم کرده است./968/پ202/ب5