۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱
کد خبر: ۲۷۳۹۳۷
استاد حوزه و دانشگاه:

میوه قبول قرآن و تصدیق آن تبعیت است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه و دانشگاه گفت: میوه قبول قرآن و تصدیق آن تبعیت است و کسانی که تبعیت نمی‌کنند به نقطه تصدیق نرسیدند.
حجت الاسلام معمارمنتظرين

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سعید معمار منتظرین استاد و محقق حوزه علمیه اصفهان، ظهر امروز در جمع نمازگزاران مسجد رضوی با اشاره به سوره آل عمران گفت: میوه قبول قرآن و تصدیق آن تبعیت است و کسانی که تبعیت نمی‌کنند به نقطه تصدیق نرسیدند.

 

وی افزود: کسانی که دنبال باطل می‌روند ابتدا آن را تصدیق کرده و سپس از آن تبعیت می‌کنند و کسانی که به دنبال حق می‌روند نیز در ابتدا آن را تصدیق کرده و سپس از حق تبعیت می‌کنند بنابراین پیش‌نیاز تبعیت از هر دوی حق و باطل تصدیق است، تدبر در قرآن کریم یعنی این که برخی آیات آن برخی دیگر را تصدیق کنند بنابراین کسانی که تبعیت نکردند در حقیقت تصدیق نکرده و در واقع تدبر انجام ندادند.

 

استاد و پژوهشگر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به خطبه 176 نهج البلاغه بیان کرد: امیرمومنان می‌فرمایند که همه بدانید این قرآن خیرخواهی است که در آن غش راه ندارد، هدایت کننده‌ای است که هیچ کسی را گمراه نمی‌کند، سخن گویی است که دروغی در آن راه ندارد و هر زمان که سر آن را یافتید یا هدایت را به شما اضافه می‌کند و یا از کوری شما کم می‌کند و تا زمانی که به این کتاب راه پیدا کردید گرسنه و تشنه نخواهید شد.

 

وی خاطرنشان کرد: این که می‌گویند ملت ایران کم مطالعه‌ ترین مردم کره زمین هستند این مسأله از کمالات ملت ایران است چرا که قرآن حالتی دارد که اگر 2 آیه از آن را بخوانید سیر می‌شوید بنابراین آمار مطالعه کم می‌شود، قرآن کتابخانه‌ها را از کار می‌اندازد و من این موضوع را از سر علاقه نمی‌گویم بلکه از سر وجدان می‌گویم که بعد قرآن دیگر هیچ احتیاجی به کتاب دیگری نیست.

 

حجت الاسلام معمار با بیان این که بعد از قرآن به محضر آل محمد(ص) و معصوم راه پیدا کردن اقوم است، تصریح کرد: هرکسی که از یک آیه قرآن طلب کفایت کند آن آیه او را کفایت می‌کند، باید عبد باشیم تا کفایت ما را بکنند.

 

وی با تأکید بر این که برای تمام دردهای خود طلب شفا از قرآن کنید، اظهار داشت: قرآن می‌گوید اقتصاد باید قائم به ذات باشد، اقتصاد قائم به ذات قائم به تولید و کشاورزی است و اول برکت از کشاورزی، برکت دوم از دامداری و برکت سوم از شترداری است و تا مسؤولان به توسعه این موارد اقدام نکنند مشکلات ادامه پیدا می‌کند.

 

استاد و پژوهشگر حوزه علمیه افزود: اهل بیت مانند زنبورعسل بر روی آیات قرآن نشسته و شهد آن را می‌مکند و شراب عسل و احادیث آل محمد(ص) را تولید می‌کنند بنابراین قرآن کنار روایات اهل بیت مشکلات را رفع کرده و قرآن خالی مشکل ساز می‌شود. باید از قرآن برای رفع ناراحتی‌ها کمک گرفت چرا که قرآن بزرگترین مرض را که مرض نفاق، کفر و ضلالت است، شفا می‌دهد./1304/پ202/ب4

ارسال نظرات