رعایت اخلاق حرفه ای از سوی رسانه ها ضروری است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امشب در جمع فعالان رسانه شهرستان آمل افزود: روند جهانی رسانه با به وجود آمدن و توسعه رسانه های مدرن در جهت تهدیدزایی برای رسانه های سنتی است.
وی با بیان این که در میان رسانه های سنتی سه گروه از فرصت برخوردار هستند، بیان داشت: این گروه ها رسانه های بین المللی، تخصصی و محلی بوده که سیاست های عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم حمایت از نشریات و رسانه های محلی است.
انتظامی با اشاره به این که رسانه های محلی از ظرفیت بسیاری برخوردار هستند که باید قدر آن را بدانیم، تصریح کرد: هر میزان به بالندگی رسانه های محلی کمک شود می توانند اثرگذار باشند.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ادامه داد: قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعت به تصویب رسید که انقلابی در روابط میان دولت و مردم بود که دستگاه های دولتی موظف بودند آن چه مربوط به مردم است را منتشر کنند و در صورت درخواست شهروندان آن را در اختیار آنان قرار دهند.
وی با بیان این که ریاست جمهوری در دولت یازدهم در راستای عملیاتی شدن این قانون گام برداشتند، خاطرنشان کرد: دستور ایجاد کمیسیون و آیین نامه ها در هیات وزیران به تصویب رسیده و دستگاه ها دارند خود را برای پاسخگویی آماده می کنند.
انتظامی افزود: با عملیاتی شدن این قانون که باید به صورت مطالبه عمومی درآید بسیاری از مشکلات حل می شود و اگر دنبال مبارزه واقعی با فساد هستیم باید شفافیت رخ دهد و دولت باید در عمل خادم مردم باشد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این که رسانه ها در مسیر بهره گیری از اخلاق حرفه ای گام بردارند، گفت: اخلاق حرفه ای باید از سوی رسانه ها رعایت شده و در این مسیر به نحوی شایسته گام بردارند.
وی با بیان این که رسانه ها در قبال مردم هم مسؤولیت هایی دارند که باید حقوق شهروندان محقق شود، بیان داشت: رفتار شب نامه ای بعضی از سایت ها نباید وجود داشته باشد و در امسال انتخابات داریم که آین ها آسیب زا است.
انتظامی با اشاره به این که رسانه ها باید براساس چهارچوب حرفه ای از ورود به این امور خودداری کنند، افزود: گرفتن مطلب از رسانه های دیگر بدون ذکر مطلب برخلاف اخلاق حرفه ای است./950/پ202/ب1