۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۷
کد خبر: ۳۰۸۵۸۰
استاد حوزه علمیه:

موحد بودن منوط به داشتن رفتار خدایی است

خبرگزاری رسا ـ رییس بنیاد فارِس المومنین گفت: فردی که به خدا اعتقاد دارد باید در تمام شئون زندگی خود خدا را در نظر بگیرد.
حجت الاسلام والمسلمين علوي تهراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید محمدباقر علوی علوی تهرانی رییس بنیاد فارِس المومنین، شامگاه شنبه در شب شهادت امام حسن عسگری(ع) در مسجد امیر(ع)،در خصوص تشبه به اهل بیت(ع)، گفت: تشبه مرتبط به رفتار ما نیست و باید طوری رفتار کنیم که وجود ما یادآور اهل بیت(ع) باشد.

وی افزود: در سوره احزاب آیه 21 اشاره شده است که؛ در رسول خدا(ص) سرمشق و اسوه‌ای برای اقتدا معرفی شده است تا با دیدن ایشان شبیه آن حضرت شویم، یعنی آن‌چه که در سیره ایشان است را بگیریم و شبیه ایشان شویم.

رییس بنیاد فارِس المومنین در خصوص منش فکری رسول خدا(ص)، ابراز داشت: قرآن کریم پیامبر(ص) را الگو معرفی می‌کند، ضمن این‌که انسان‌ها بر دو بخش غریزی و ارزشی تقسیم می‌شود که بخش ارزشی آن باید از بزرگان دین الگو بگیرد.

حجت الاسلام علوی تهرانی اضافه کرد: یکی از تمایلات فطری انسان کمال طلبی است و انسان‌ها در هرجای عالم هم باشند به صورت فطری به سمت کمال طلبی می‌روند.

رییس بنیاد فارِس المومنین با پرداختن به موضوع فطرت، بیان داشت: فطرت یک خواسته ارزشی است و فرد باید از حیات حیوانی خود دور شود به سمت کمال خود را بکشاند، یعنی تلاش کند خود را به ذات الهی نزدیک کند، خدایی که بدون شک دست نیافتنی است.

وی درباره سنجش فرد با الگوها، بیان داشت: در حالت اول انسان خود را با الگوی خود برابر می‌بیند، شکل دومی هم هست که الگو از ما پایین‌تر استف اما در نوع سوم الگوی مورد نظر از ما بالاتر است، بدون شک دو نوع اول از نظر عقلی باطل است.

استاد حوزه علمیه عنوان داشت: پیامبر(ص) برای حفظ حقوق افراد خود را از خوردن سیر، پیاز و تره منع می‌کرد تا به حقوق مردم تعدی نشود.

وی تصریح کرد: ما به دنبال زیارت و عنایت و پیامبر(ص) هستیم اما هرگز تلاش نمی کنیم که شباهتی به ایشان پیدا کنیم که این رفتار ما بسیار بد و ناپسند است.

حجت الاسلام علوی تهرانی در خصوص خط فکری وهابیت، اظهار داشت: آل سعود و سران وهابی آن‌ها قبل از فاجعه منا خبیث بودند و این خباثت بیش از پیش ثابت شد.

استاد حوزه علمیه در خصوص موحد بودن، بیان داشت: واقعا اگر ما ادعای اعتقاد به توحید داریم و خود را موحد می‌دانیم باید واقعا ببینیم که تا چه حد خداوند در زندگی ما وجود دارد.

وی اضافه کرد: بدون شک آخرت ما بر طبق روایات مختلف از طریق اعمال ما ساخته می‌شود، اما واقعا باید دید که چگونه عملی مورد قبول خداوند است.

رییس بنیاد فارِس المومنین در خصوص غرق شدن افراد در فضاهای مجازی، هشدار داد: فضای مجازی و ساختار آن هر چقدر هم که مفید باشد واقعا نمی‌تواند ما را به خداوند نزدیک کند./856/202/ب3

ارسال نظرات