طلاب خود را تک بعدی پرورش ندهند
حجت الاسلام حسن نوراللهی استاد حوزه علمیه کرمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، در رابطه با شهادت امام موسی بن جعفر(ع)، گفت: طلاب خود را تک بعدی پرورش ندهند بلکه در کنار درس های حوزه انسان باید به مطالعات دیگری همچون تفسیر بپردازد.
وی افزود: تمام تلاش طلاب باید این باشد که در طلبگی خود، برای پیشرفت علمی و اخلاقی تلاش کنند نه این که فقط آرزو کنند و کوششی را در این کار انجام ندهند.
حجت الاسلام نوراللهی با اشاره این که انسان باید در کنار آرزو های خود تلاش و کوشش هم انجام دهد، اظهار داشت: طلاب باید در حوزه های علمیه از ابرازی به نام حدیث استفاده کنند تا بتوانند این احدیث را در زندگی دنیوی خود برای آخرتی خوب، بر قرار کنند.
وی خاطرنشان کرد: طلبه ای که در زندگی خود تفسیر نخواند، طلبه موفقی نخواهد بود زیرا یکی از کارهای مهم در زندگی طلاب، انس با حدیث و قرآن است.
استاد حوزه علمیه کرمان با بیان این که انسان باید ریسمان الهی را همیشه در اختیار خود داشته باشد، ابراز داشت: کتاب های تحف العقول و نهج البلاغه دو کتابی هستند که طلاب می توانند این دو کتاب را مقدم برهر کتابی بدانند و آن ها را مطالعه کنند.
وی با اشاره به حدیثی از امام موسی بن جعفر(ع)، بیان داشت: کسی که در زندگی خود آرزوهای طولانی داشته باشد و کاری برای آنان انجام ندهد، مانند کسی است که روح خود را تاریک کرده است.
کارشناس مسائل دینی یادآور شد: پرحرفی در بعضی از مواقع، ظرافت کلام را از انسان می گیرد و سبب می شود که افزون بر این که انسان خودش را در مقابل دیگران کم می آورد، سبب از دست رفتن حکمت کلام می شود.
وی با توجه به این که چرا مردم با این که عبرت های دیگران را می بینند ولی بازهم کارهای بد انجام می دهند، ابراز داشت: خواسته های نفسانی انسان را به طرف گناه می کشاند و کاری می کند که افراد دیگر عبرت های کار خلاف را نبینند و در ادامه آن کار را خودشان انجام دهند.
حجت الاسلام نوراللهی یادآور شد: کسی که در دنیا، عقل خودش را نابود کند در این صورت دین و دنیای خود را از بین برده است زیرا دین برای کسانی است که انسان دارای عقل باشد.
وی در پایان گفت: انسان باید در دنیا راه درست را پیدا کند و طبق آن راه تلاش و کوشش کند تا به هدفی که دارد برسد./302/9707/ب1