کانونهای فرهنگی و هنری مساجد زمینهساز گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی هستند/ روحانیت پزشک معنوی جامعه است
به گزارش خبرگزاری رسا در خراسان جنوبی، احمد محبی چهارشنبه شب در دیدار با مدیران کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان بیرجند، با اشاره به اینکه مسجد محل اجتماع و تمرکز مباحث سیاسی و اجتماعی جامعه است، اظهار داشت: مسجد شاخص انقلاب اسلامی با این شاخصه مشخص میشود.
وی به تفاوتهای شهر اسلامی با غیر اسلامی اشاره و تصریح کرد: مهمترین تفاوتها با ظهور و بروز مسجد مشخص میشود لذا از منظر مقام معظم رهبری مدیر اصلی مساجد، ائمه جماعات هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان داشت: رهبر انقلاب در سفر به خراسان شمالی، تاکید فرمودند: "من سفارش میکنم کانونهای فرهنگی هنری مساجد را فراموش نکنید، البته با همکاری بسیج، با همکاری بسیج این کانونهای فرهنگی هنری مساجد را موثر و برایش کار کنید".
محبی با تاکید بر اینکه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میتوانند در راستای جریانسازی و جذب جوانان و نوجوانان از این ظرفیتها استفاده کنند، بیان داشت: مدیران اصلی مساجد امامان جماعت هستند چنانچه در مساجد خراسان جنوبی شاهد وفاق، همدلی و همراهی امامان جماعت، بسیج، هیأت امنا و دیگر اقشار با کانونهای فرهنگی و هنری هستیم.
وی با اشاره به اینکه در خراسان جنوبی بیشترین همگرایی ائمه مساجد با کانونهای فرهنگی هنری را شاهد هستیم، ادامه داد: بنا بر قانون یک چهارم مساجد کشور باید دارای کانونهای فرهنگی و هنری باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به وجود بیش از هزار و 500 مسجد در خراسان جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: ظرفیتهای بالقوهای در مساجد وجود دارد که باید نهایت استفاده از این ظرفیت را محقق کنیم.
محبی با اشاره به اینکه در بستر مساجد هنرمندان متخصص، ولایی و ارزشی تربیت میشوند، اذعان داشت: بودجه نیم درصد شهرداری برای تقویت کتابخانههای کانونها در دستور کار قرار بگیرد.
فرهنگ مطالعه در میان اقشار جامعه ضعیف است
وی با انتقاد از اینکه فرهنگ مطالعه در میان اقشار جامعه ضعیف است، بیان داشت: هنوز نتوانستهایم فرهنگ مطالعه را در جامعه تقویت کنیم لذا میتوان از ظرفیت کانونهای مساجد در این راستا بهره جست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی همچنین در رابطه با کانونهای تخصصی ایثار و شهادت، اضافه کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد باید در این زمینه ورود پیدا کنند چراکه بسترسازی و ظرفیتسازی برای ایثار و شهادت از کانونها صورت میگیرد.
محبی روحانیت را پزشک معنوی جامعه دانست و افزود: اگر از وجود روحانیت در بستر کانونها استفاده شود دیگر شاهد طلاق، اعتیاد، بیحجابی، کمکاری، دروغ، اختلاس، عدم رعایت اخلاق اجتماعی و غیره در سطح جامعه نخواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میتوانند نقش ارزندهای در راستای گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی در مساجد داشته باشند./922/101/ب3