مسأله حجاب دستاویز بازی های سیاسی برخی گروه ها شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام مسعود قربانی، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه مازندران بعد از ظهر امروز در نشست فعالان حجاب مرکز استان که در امامزاده عباس(ع) ساری برگزار شد با بیان این که بعضی ها در داخل و خارج از کشور به دنبال ترویج بدحجابی و بی بندوباری زنان جامعه هستند، اظهار کرد: دشمنان نظام اسلامی و کسانی که به دنبال ترویج این الگوهای مغایر با ارزش های اسلامی در جامعه ما هستند به طور هدفمند می خواهند اسلام را تضعیف کنند.
وی بیان این که دشمن با برنامه های مختلف و اهداف خاص به دنبال تضعیف عفاف و حجاب در کشور است، افزود: بسیاری از خانواده ها با بحران بدحجابی روبه رو هستند و همین مسأله بنیان آنها را نشانه گرفته است.
حجت الاسلام قربانی با بیان این که بسیاری از بنیان خانواده ها با بدحجابی و نفوذ فکری دشمن متلاشی شد، اضافه کرد: متأسفانه برخی از افراد جامعه با گرایش به سمت بی حجابی و و بدحجابی آب به آسیاب دشمن می ریزند.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه مازندران نتیجه بی حجابی را طلاق، اعتیاد، بی عفتی و سایر معضلات اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: امروزه بی حجابی یکی از عوامل اصلی طلاق در کشور به شمار می رود که گریبانگیر جامعه شده است.
وی با بیان این که دشمن می خواهد حیا و عفت بانوان جامعه را از بین ببرد و به اهداف خود برسد، گفت: گرفتن چادر از زنان محجبه در تیر رس اقدامات دشمن قرار گرفته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این که متأسفانه در حال حاضر حجاب زنان ما دستخوش مدگرایی شده است، افزود: حجاب یک تکلیف الهی و دستور قرآنی است که همه بانوان باید نسبت به حفظ آن اقدام کنند.
حجت الاسلام قربانی خانواده را مهمترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و ادامه داد: ناهنجاریهای بدحجابی و بیعفتی به عنوان یک آسیب فرهنگی ریشه در تحولات دو دهه گذشته دارد که تصمیمهای غلط، رفتاریهای غیر مدبرانه و سیاستهای غیر اصولی و غیر ارزشی به یقین در رشد این آسیب اجتماعی بیتأثیر نبوده است.
استاد حوزه علمیه مازندران رسالت عظیم زنان مسلمان به ویژه زنان ایرانی را ترویج و اشاعه ارزش های والای اسلامی و نهادینه ساختن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه عنوان کرد و گفت: از نظر اسلام زن تضمینکننده زندگی بهشتی خانواده است و به همین دلیل عفاف و حجاب برای زن بسیار مهم است.
وی شناخت مسائل هویتی را راهکار ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و بیان داشت: اگر انسان به جایگاه ویژه خود در نزد خداوند پی ببرد به یقین پذیرش این حکم برای او بسیار آسان خواهد بود.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: تنها زمانی می توانیم از دچار شدن به آسیب ها و آلودگی های فردی و اجتماعی مصون بمانیم که بتوانیم آموزه های الهی و قرآنی را در جامعه اسلامی پیاده کنیم.
حجت الاسلام قربانی یکی از مهمترین آموزه های دینی را، بحث رعایت حریم عفاف و حجاب در جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: امروز همه مسؤولان باید خود را موظف به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه بدانند.
وی با بیان این که متولیان ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه از برنامههای روتین و روزمره در این عرصه باید خودداری کنند، تصریح کرد: متأسفانه با وجود گذشت بیش از سه دهه از عمر این انقلاب بزرگ هنوز در عرصه عفاف و حجاب یک سیاستگذاری و برنامهریزی مشخص و تعریف شده ای صورت نگرفته است.
معاون فرهنگی اوقاف مازندران ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را مقدمه پایهگذاری ارزشها در جامعه دانست و اظهار داشت: دستیابی به امنیت از طریق حفظ ارزشها امری فطری و درونی است و جوامعی که ارتباط مستقیم بین ارزش های اخلاقی و اعتقادی برقرار کرده اند، از فرهنگ غنی برخوردارند.
حجت الاسلام قربانی با بیان این که تجلی واقعی یک زن مسلمان و پیرو اهل بیت(ع) در حجاب و عفاف او نهفته است، تصریح کرد: آنچه زن مسلمان باید همیشه به آن آراسته و زینت داده شود، حفظ حجاب و متانتی است که برگرفته از سیره حضرت فاطمه زهرا(س) است و این یعنی بزرگترین تکامل بشر امروز که در حقیقت راه حقیقت را به شایستگی یافته است.
وی با بیان این که نباید کرامت زن را در برخی ظواهر او خلاصه کرد، گفت: کرامت و بزرگمنشی زن مسلمان به آن است که در عین حضور فعال در جامعه بتواند معیارهای رفتار اسلامی و رفتار درون خانواده را از هم تمیز دهد و یک تعادل خوب و شایسته را در این دو جبهه ایجاد کند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که متأسفانه موضوع حجاب به دستاویز سیاسی برخی ها قرار گرفته است، تصریح کرد: نباید با مسأله حجاب سیاسی برخورد کرد بلکه این مسأله یک موضوع دینی و ارزشی است.
وی، پخش برخی از فیلمها از سوی صدا و سیمای را از دیگر عوامل ترویج بی حجابی در کشور دانست و بیان داشت: گاهی فیلم و سریالهای کشورهای اسلامی همانند ترکیه از صدا و سیمای ما پخش میشود که افراد در موضوع حجاب به الگوگیری از آنها میپردازند، در حالی که حجاب آنها شرعی نیست./1317/202/ب2