وظیفه حوزه علمیه انسان سازی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام خیرآبادی مدیر حوزه علمیه مروی پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید این حوزه با اشاره به اینکه بزرگترین پدیده انتخابی در زمین ایمان به خدا و توحید است اظهار داشت: توحید در فکر و شخصیت است، طمع به غیر خدا نداشته باشیم و همچنین توحید در رفتار خود را پرورش دهیم.
وی ادامه داد: از لحظه اول خدمت پیامبران توحید را به عنوان یک پیام الهی تبلیغ کردهاند و خیلی در این مسیر جان دادند و شهید شدند، در ادامه امامان معصوم(ع) ما نیز این راه را ادر پیش گرفتند، سپس این وظیفه بعد از غیبت امام عصر(عج) بر دوش علما افتاد تا مردم را آگاه کنند، بدین ترتیب حوزهها در عصر غیبت باید این وظیفه را کامل کنند و عالم ربانی را پرورش دهند، شهیدانی چون مطهری، بهشتی، مفتح و حتی قرائتی برای ایمان مردم کار کردهاند و موثر در جامعه هستند و آینده حوزه نیز باید چنین روندی را کامل کند.
مدیر حوزه علمیه مروی با بیان اینکه کتاب نمیتواند به اندازه یک انسان خودساخته کار کند خاطرنشان کرد: عالم ربانی باید خود را ساخته و بقیه را هم بتواند بسازد، حوزهها نقش مهمی در این راستا دارند، از این رو از پنج بهمن ماه ما باید وضعیت موجود حوزه را رصد میکردیم، با تمام طلاب پایهها جلسه گذاشته شد و بعضا جلسات خصوصی نیز گذاشته شد.
حجت الاسلام خیرآبادی با اشاره به اینکه ما برنامه بلندمدت داریم که پیگیر آن هستیم یادآور شد: برای این برنامه بلندمدت بعد معنوی، اخلاقی، علمی و اجتماعی که در حوزه لازم است را پیگیری کردهایم، به همین منظور در ارزشیابی امسال که با سالهای پیش فرق داشت سعی کردیم تمام مدیران بخشهای مختلف بیایند تا کارهای ما هم سویه شود تا به یک اتحاد در مدرسه برسیم.
مدیر حوزه علمیه مروی با بیان اینکه نظارت علمی و انضباطی خودش را خوب نشان میدهد تاکید کرد: چنانچه هر پایهای یک مدیر داشته باشد عملکرد بهبود خواهد یافت، در اصل این مدیران بازوی ریاست حوزه هستند زیرا میتو با بیان انند موضوعات تحصیلی و علمی را پیگیر باشند.
حجت الاسلام خیرآبادی با اشاره دبه میثاق نامهای که حوزه علمیه مروی طراحی کرده است، اضافه کرد: ما امسال به فکر نوشتن میثاق نامه شدیم، آییننامه آموزشی را براساس آنچه قم بیان کرده انجام میدهیم و حتی محکمتر نیز اقدام کردهایم، در میثاق و آیینه ممکن است نواقصی باشد که سعی میشود با همفکری برطرف شود.
وی در پایان گفت: رویکرد ما حرکت به سوی شایسته سالاری است، اگر یک طلبه شایستهتر نسبت به دیگری باشد باید مورد توجه قرار گیرد، همچنین در تقویم آموزشی امسال سعی شده است که تمام اوقات واقعی باشد تا طلبه بتواند برنامهریزی کند، زیرا کمبود وقت داریم و تنها 64 جلسه در نیمه اول سال تحصیلی هست که این میزان برای طلبه کم است و مدیران باید کمک کنند آن را ترفیع دهیم./202/816/ب1