۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۴۵۳۴۴۴
امام جمعه اسلام آباد:

جامعه نیازمند مبلغان عالم و مهذب هستند

امام جمعه اسلام آباد با اشاره به فواید وجود دین در جامعه، گفت: وجود عالم زاهد در بین مردم سبب پیشرفت جامعه و پویایی دین در بین مردم است.
تجمع لبیک یا حسین

حجت الاسلام اکبر مجتهدی، امام جمعه اسلام آباد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به ویژگی های مبلغان موفق، گفت: بر اساس آیه 82 سوره مائده علم و زهد دو رکن اصلی مبلغان موفق هستند.

این کارشناس مسایل مذهبی به تشریح بیشتر این آیه پرداخت و گفت: مراد از قسیسین در آیه مذکور عالمان مسیحی هستند و مراد از رهبان زهادی هستند که وجود آنان در بین مسیحیان موجبات پیشرفت جامعه و تدین را در مسیحیت فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: وجود عالم زاهد در بین مردم سبب پیشرفت جامعه و پویایی دین در بین مردم است.

امام جمعه اسلام آباد منش و رفتار طلاب را میدان وسیعی برای تبلیغ دین دانست و گفت: حرکت و اخلاق عملی اشخاص اثر قابل توجهی بر مردم دارد؛ چرا که مبلغان دینی مجسمه اسلام هستند و مردم با دیدن آنان به دین علاقه‌مند می شوند.

وی به تشریح ادامه آیه 82 سوره مائده پرداخت و ابراز داشت: وقتی مردم علم و زهد را در کنار یک‌دیگر دیدند، هیچ گاه نسبت به دین و اتباع از مراجع دینی استکبار نمی ورزند و همواره تسلیم و تابع آنان هستند.

حجت الاسلام مجتهدی وجود عناصر جاهل و تندرویی مانند داعش را خارج از دین دانست و گفت: هدف از ایجاد این گروه ها تخریب چهره دین در دنیا است؛ غربی ها می خواهند با تبلیغ چهره ای خشن و دور از منطق از دین، نوعی نفرت عمومی از دین را در بین مردم ایجاد کنند و در نتیجه تیشه به ریشه اسلام ناب محمدی بزنند.

وی تصریح کرد: دین همانند غذا و آب جزء نیازهای ذاتی افراد است؛ این مساله ضرورت تبلیغ و بیان مباحث دینی را افزون می کند و ضرورت کار را بالا می رود.

این کارشناس مسایل مذهبی شناخت حداقلی مردم از نهضت حسینی را اسف بار خواند و گفت: لازم است بر روی منابر فلسفه و تاریخ کربلا با زبان روز بیان شود تا مردم پی به درس ها و عبرت های عاشورا ببرند.

وی با اشاره به اینکه بهترین مسلمانان کسی است که مردم از آزار او در امان باشند، اظهار داشت: دین محرک مردم به خوبی ها و دوری از بدی ها است و از سوی دیگر فرو رفتن مردم در بدی ها ضرورت تبلیغ را بالا می برد.

حجت الاسلام مجتهدی تشریح کرد: بر اساس همین فقر فکری و فرهنگی است که خداوند به مردم دستور می دهد که نعمت دین را برای مردم بازگو و آنان را به تدین دعوت کند.

وی با اشاره به آیه 274 سوره بقره، گفت: اگر آثار دین از قبیل عزت، آزادی، سربلندی و محفوظ بودن از بدی ها برای مردم آشکار بود، هیچگاه از اتباع دین جدا نمی شدند و با رغبت کافی به سمت دین حرکت می کردند.

حجت الاسلام مجتهدی در پایان عملکرد بد دین داران را علت اصلی دین گریزی دانست و گفت: دین به ذات خویش عیبی ندارد و هر مشکلی که وجود دارد، از دین داری ماست؛ بر این اساس افزون  بر علل دیگر دین گریزی، بسیاری از ضدیت ها در سطح جامعه و خانواده ناشی از نوع عملکرد دین داران است./302/9701/ب1

ارسال نظرات