اخلاق علم و اخلاق حرفه ای از موضوعات اساسی جامعه امروزی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام رحیم شاهدی، مسؤول نهاد رهبری دانشگاه سهند و دبیر همایش ملی اخلاق علم و اخلاق حرفهای در مکتب علامه طباطبایی(ره) پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه ارائه مقالات علمی این همایش در دانشگاه صنعتی سهند، اظهار داشت: طی مدت سه ماه 102 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد.
وی با بیان اینکه از این میان ۴۰ مقاله در کمیته علمی رد شدند، ابراز داشت: در این میان 62 مقاله در موضوع کلی اخلاق علم و اخلاق حرفه ای در مکتب علامه طباطبایی پذیرفته شدند و در سه بخش علمی پژوهشی، علمی ترویجی و علمی تخصص هستند و به شکل پوستر ارائه خواهند شد.
دبیر همایش ملی اخلاق علم و اخلاق حرفهای در مکتب علامه طباطبایی(ره) با بیان اینکه بیش از 40 مرکز علمی و پژوهشی حوزوی و دانشگاهی در برگزاری همایش مشارکت دارند، ادامه داد: بیشتر مقالات در حوزه علمی پژوهشی بودند که نشان از سطلح علمی مقالات و همایش دارد که مجوزات لازم از وزارت علوم اخذ شده است.
وی با بیان اینکه اخلاق علم و اخلاق حرفه ای از موضوعات اساسی جامعه امروزی است، ادامه داد: اهمیت موضوع اخلاق و شخصیت عظیم علامه طباطبایی نشان دهنده جایگاه این همایش است و بالتبع این همایش نتایج پسندیده و مطلوبی را در حوزه اخلاق علم و اخلاق حرفه ای در جامعه خواهد داشت.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی سهند، خاطرنشان کرد: از برکات عملی این همایش معرفی علامه طباطبایی به عنوان الگوی اخلاق در جامعه است تا شاهد الگوگیری اهل علم از مظهر علم و ایمان باشیم، علامه طباطبایی هم از منظر مبانی و هم از جهت الگوی عملی در حد اعلای اخلاقی قرار دارند.
وی با بیان اینکه این مقالات ارائه شده در این همایش در مجلات و نشریات علمی انعکاس خواهد داشت و همچنین به صورت مجموعه ای انتشار خواهد یافت و در اختیار پژوهشگران قرار خواهد گرفت، گفت: در سالهای آتی نیز این همایش با موضوعات دیگری از سلسله اندیشه های علامه طباطبایی (ره) برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام شاهدی با بیان اینکه همایش محصول اهتمام، همدلی، جدیت و همکاری همه مراکز حوزوی و دانشگاهی استان است، گفت: همایش طی روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان در تبریز و شهر جدید سهند برگزار شد، که طی این دو روز میزبان پژوهشگران و اندیشمندان بیش از ۴۰ دانشگاه، حوزه علمیه و مرکز تحقیقاتی از سراسر کشور هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح ابعاد شخصیتی مرحوم علامه طباطبایی، اظهار داشت: ۱۰ شهید برجسته انقلاب اسلامی و ۱۵ مرجع تقلید جزء شاگردان علامه طباطبایی هستند؛ علامه به لحاظ نوع نگرش، تربیت شاگردانی برجسته و آثارش در سطح جهانی مطرح است، به اذعان اهل سنت و فقهای شیعی تفسیر المیزان در نوع خود بینظیر است./۸۵۴/201/ب2