۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵
کد خبر: ۴۶۷۵۰۹
آیت الله مهدوی مطرح کرد؛

التزام به حجاب نشانه مراعات پشتوانه های عقلی است

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان یک دلیل عقلی برای اثبات وجوب حجاب، گفت: انسان عاقل می داند که شیء گرانبها نسبت به شیء کم ارزش یا بی ارزش نیاز به حفاظت بیشتری دارد.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در نشست تخصصی حجاب که شب گذشته در سالن همایش نمایشگاه بین المللی پُل شهرستان برگزار شد، گفت: کم کاری بزرگان سبب موفقیت دشمنان در راستای تخریب حجاب بوده است.

وی در ابتدا با بیان اینکه احکام اسلام پشتوانه مصلحت و مفسده ها را دارد، افزود: اگر کاری واجب یا مستحب شده است حتماً دارای مصلحت محکمی است و اگر کاری حرام یا مکروه شده است دارای مفسده بالایی است.

آیت الله مهدوی ادامه داد: بحث حجابی که در کشور ما مورد توجه قرار گرفته است پشتوانه عقلی دارد و سیره عقلای جوامع دیگر نیز همیشه بر داشتن پوشش مناسب زنان و مردان تأکید دارند، لیکن زنها به دلیل جذابیت بیشتری در که در خلقت جسمشان وجود دارد باید این پوشش را بیشتر رعایت کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمنان در صدد تخریب حجاب بانوان هستند، تشریح کرد: موفقیت دشمن در زمینه تخریب حجاب بانوان به دلیل کم کاری بزرگان کشور در راستای برگزاری همایش هایی با بیان دلایل عقلی وجوب حجاب برای افراد بوده است، حتی بزرگانی همچون آیت الله مطهری با بیان یک سری آیات و روایات سعی در تبیین وجوب حجاب داشته اند و در بیان دلایل عقلی حجاب کم کاری کرده اند.

امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه هشت دلیل عقلی و 12 دلیل روانشناسی برای اثبات وجوب حجاب وجود دارد، تصریح کرد: بیان مسائل مربوط به حجاب باید فراگیر شود و همچون مسأله هوای پاک که صدا و سیما به شدت روی آن تأکید دارد باید برای همه افراد جامعه جا بیفتد.

نماینده ولی فقیه در هلال احمر اصفهان با بیان یک دلیل عقلی برای وجوب حجاب، اظهار کرد: عقل انسان به انسان می گوید، گرانبهایی شیء سبب حفاظت بیشتر از آن شیء می شود، مثلاً افراد میوه فروش کالای خود را در دسترس مستقیم خریداران قرار می دهند ولی افراد طلا فروش، طلاهای خودشان را پشت ویترین و به دور از دسترس عموم افراد قرار می دهند، این رفتار از عقل آنها نشأت می گیرد و نیاز به آموزش ندارد.

استاد اخلاق حوزه علمیه ابراز کرد: انسان جوان در مقایسه با انسان پیر به سبب زیبایی های بیشتری که از لحاظ جسمی دارد باید بیشتر از خودش مراقبت کند و در بین جوانان آنهایی که زیباتر هستند باید التزام بیشتری در حفظ حجاب داشته باشند.

وی در پایان با بیان اینکه مراعات حجاب از دوران قبل از ظهور اسلام مرسوم بوده است، تبیین کرد: روی سنگهای تخت جمشید نیز هرگز عکس کنده کاری یک زن را نخواهید یافت چرا که آنان نیز با پیروی از دستورات عقل می دانستند که شیء گرانبها نیاز به حفاظت بیشتری نسبت به شیء کم ارزش یا بی ارزش دارد./867/202/ب2

ارسال نظرات