۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۴۶۸۹۸۴
استاد حوزه علمیه:

حجاب و عفاف برای بانوان جهاد کبیر و اکبر است

استاد حوزه علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه رعایت حجاب و عفاف برترین عامل امنیت برای بانوان است، گفت: در واقع حجاب و عفاف برای زنان و دختران هم جهاد کبیر و هم جهاد اکبر است.
حجاب حجاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، زهرا محمدی، استاد حوزه علمیه خراسان شمالی امروز در اجتماع دانش‌آموزان دختر بجنوردی که با محوریت حجاب و عفاف برگزار شد، با تأکید بر الگوبرداری زنان و دختران از حضرت فاطمه و حضرت زینب(س)، اظهار کرد: حضرت زینب(س) بهترین الگوی رفتاری بانوان ولایی و انقلابی در حفظ و نشر آرمانهای عاشورایی و قیام کربلا است.

وی افزود: پیام نهضت عاشورا و امام حسین(ع) احیای امر به معروف و نهی از منکر بود و این امام همام برای دفاع از دین و ارزشهای اسلامی قیام کرد که حضرت زینب(س) این نهضت را به نتیجه رساند.

خانم محمدی افزود: صبر حضرت زینب(س) در واقعه کربلا، سخنرانی‌ها و ایستادگی محکم وی در برابر یزید و یزدیان سبب ماندگاری کربلا شد به‌ گونه‌ای که اگر حضرت زینب(س) نبود پیام عاشورا به جهانیان نمی‌رسید.

وی ادامه داد: خطبه غرائی که این بانوی بزرگ در مقابل یزید و عمال یزید ایراد کرد شایسته و بایسته اسلام و اسلامیان بود و ما باید حضرت زینب(س) را الگو قرار داده و آن را زنده نگاه داریم.

خانم محمدی با تأکید بر اینکه زنان و دختران نماینده حضرت زهرا(س) هستند و باید با الگو قرار دادن این بانوی بزرگوار به سعادت ابدی برسند، خطاب به دختران دانش‌آموز، تصریح کرد: همان‌گونه که امام خمینی(ره) هم فرمودند باید با کسانی دوست شوید که روی شما اثر مثبت بگذارند نه اینکه شما را از یاد خدا غافل کنند.

وی اضافه کرد: حجاب شما در قرآن تأکید شده و قرآن خطاب به زنان تأکید می‌کند که خود را در برابر نامحرم بپوشانند و علت این پوشانیدن آن است که خداوند دختران و زنان را دوست دارد و آنها را اهل تفکر و اندیشه می‌داند به همین دلیل هم از ۹ سالگی به آنها اجازه می‌دهد تا با او سخن بگویند.

خانم محمدی با بیان اینکه حجاب موجب امنیت زن در اجتماع بوده و برترین امنیت زن است، خاطرنشان کرد: در واقع حجاب و عفاف برای زنان و دختران هم جهاد کبیر و هم جهاد اکبر است.

وی با اشاره به فلسفه حجاب و نقش زن در اجتماع و خانواده، گفت: چالش امروز دنیا این است که دشمنان حجاب را کمرنگ می‌کنند؛ اما خوشبختانه استقبال از حجاب در جامعه ما روزافزون است.

این استاد حوزه علمیه افزود: یکی از معیارهای ازدواج این است که فرد مؤمن، خوش‌اخلاق و توانمند باشد و جامعه‌ای که در آن خانواده به معنای کامل آن وجود نداشته نباشد و یا خانواده سالم کم داشته باشد اجتماع و جامعه نیست و اگر هم باشد جامعه سالم و موفقی نخواهد بود.

خانم محمدی در ادامه بر ضرورت یادگیری و تحصیل علم تأکید کرد و با اشاره به این حدیث پیامبر که علم را یاد بگیرید حتی در نقاط دور جهان باشد، اظهار کرد: راههای دستیابی به سعادت ابدی تحصیل علم و دانش، محبت به پدر و مادر و اطاعت از خداوند متعال است./9314/203/ب2

ارسال نظرات