کمال کشور در گرو بازگشت مردم به سمت انتخاب مدیران انقلابی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حمید رسایی امروز در جلسه ای که توسط شورای تبیین آرمانهای انقلاب و بازخوانی خط نورانی امام(ره) و مقام معظم رهبری استان اصفهان در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: عملکرد دو پهلوی برخی خواص از کشور، طرفداران جبهه سبز را در سال 88 به خیابانها کشاند.
حجت الاسلام رسایی در تعریف فتنه اظهار کرد: فتنه مربوط به زمانی است که حق و باطل به گونه ای با یکدیگر آمیخته می شوند که تمییز دادن این دو از هم، بسیار مشکل می شود، وقوع فتنه داخلی از جنگ با دشمن خارجی بسیار خطرناک تر است، چرا که در مواجهه با دشمن خارجی تکلیف خود را می دانیم.
نماینده سابق مجلس با اشاره به فتنه هایی که از ابتدای انقلاب تاکنون دامن گیر کشور بوده است، تبیین کرد: معمولاً هر 10 سال یکبار انقلاب اسلامی ایران با فتنه های داخلی روبرو شده است، اولین فتنه مربوط به آقای منتظری به عنوان یک مجتهد با پیشینه انقلابی بود که 10 سال بعد از وقوع انقلاب به خاطر نفوذ برخی افراد به بیت ایشان صورت گرفت و بیت ایشان را به جایگاهی برای حضور و فعالیت منافقان و دشمنان خونی امام خمینی(ره) مبدل کرد.
مدیر مسؤول هفته نامه 9 دی فتنه دوم را همزمان با روی کار آمدن رییس دولت اصلاحات دانست و ابراز کرد: در سال 76 دولتی با شعار قانون گرایی روی کار آمد و بعد از مدتی واژه اصلاحات را مطرح کرد، مطرح کردن این واژه برای ایجاد تغییرات بنیادی در اصول اساسی امام خمینی(ره) بود؛ همانطور که فتنه اول، برخی از خواص را غربال کرد، فتنه دوم نیز سبب غربال شدن برخی از خواص دیگر شد.
حجت الاسلام رسایی با بیان اینکه فتنه ها سبب آشکار شدن حق از باطل می شود، تشریح کرد: انقلاب نیاز به این فتنه ها دارد تا به واسطه آن، حق از باطل تمییز داده شود، اگر این فتنه ها نباشد احتمال وقوع یک اتفاق بدتر وجود خواهد داشت.
نماینده سابق مجلس اظهار کرد: قبل از شروع انتخابات سال 88 یعنی در شهریورماه سال 87 آقای ناطق نوری با بیان اینکه نیاز به وحدت ملی داریم فتنه را کلید زد و در همایشی که با عنوان 30 سال قانون گذاری توسط آقای لاریجانی برگزار شد، بسیاری از بزرگان کشور همچون آقای رفسنجانی و آقای ناطق نوری از وحدت ملی صحبت کردند.
مدیر مسؤول هفته نامه 9 دی با توجه به واکنش مقام معظم رهبری در رابطه با مطرح کردن مسأله وحدت ملی، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در پاسخ به مطرح کردن مسأله وحدت ملی فرمودند، مگر ملت ما متحد نیستند، این جمعیتها در استقبالهای استانی از آقای رئیس جمهور از وجود وحدت ملی حکایت دارد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت نهم یکی از موفق ترین دولتها بود و رهبر معظم انقلاب نیز بر این مسأله تأکید کردند، اظهار کرد: پیروزی قاطع آقای احمدی نژاد در انتخابات سال 88 به سبب عملکرد بسیار خوب ایشان در دولت نهم بود، در صورتی که در انتخابات سال 84 آقای رفسنجانی در دور اول 8 میلیون رأی آورد و آقای احمدی نژاد 5 میلیون رأی آورد، ولی در دور دوم به سبب اشرافی گریها و اختلاف طبقاتی که در دولت سازندگی مردم را رنجانیده بود، آقای احمدی نژاد با رأی مردم رئیس جمهور کشور شد.
حجت الاسلام رسایی وقوع فتنه 88 و مطرح شدن مبحث تقلب را این گونه تشریح کرد: وقوع فتنه 88 و فتنه های گذشته به سبب این است که برخی خودشان را صاحب این کشور می دانند، با خوی نژاد پرستی که دارند، نمی گذارند به تخلفات خانواده شان رسیدگی شود، فتنه 88 از یک منزل سرچشمه گرفت و آن منزل آقای هاشمی رفسنجانی بود، کسی که تا مدت بیست سال اجازه رسیدگی به تخلفات فرزندش یعنی مهدی هاشمی را نمی داد.
وی ادامه داد: نامه های آقای هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب از وقوع فتنه ای بزرگ همچون فتنه 88 حکایت داشت، در بخشی از نامه آقای رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب نوشته شده است، من به خداوند شکایت می برم چرا که پناهگاهی جز او نمی بینم.
این فعال سیاسی در پاسخ به شبهه ای که برخی مطرح می کنند و می گویند مناظرات قبل از انتخابات سبب وقوع اعتراضات خیابانی شد، گفت: اولین مناظره روز 13 خرداد برگزار شد ولی وقوع اعتراضات خیابانی سه روز بعد از انتخابات انجام گرفت، پس معلوم است ربط دادن مناظرات قبل از انتخابات با آشوبهای خیابانی کاملاً مردود است.
وی افزود: افرادی که به موسوی رأی داده بودند، بعد از اینکه دیدند رئیس مجلس خبرگان رهبری و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از تقلب حرف می زند و با سکوتش از فتنه گران حمایت می کند، به خیابانها آمدند و تقاضای برگزاری دوباره انتخابات را داشتند.
وی عنوان کرد: در سال 88 چهار دسته رنگ سبز وجود داشت، اولین رنگ سبز، آن رنگ سبزی است که به سبب انتساب افراد به پیامبر اسلام استفاده می شود که 80 میلیون جمیعیت ایران طرفدار آن هستند، دومین رنگ سبز، سبز محترم است، یعنی 13 میلیون مردمی که به میرحسین موسوی رأی دادند کاملاً محترم هستند، سومین رنگ سبز، رنگ سبز معترض است و شامل 2 میلیون جمعیتی است که به خاطر شبهه افکنی برخی از بزرگان به خیابانها آمدند و اعتراض می کردند و چهارمین رنگ سبز، سبز منحرف استکه حدود 1200 نفر از افرادی را که در روز عاشورا به اصل ولایت فقیه توهین کردند، شامل می شود.
حجت الاسلام رسایی گفت: برجام نیز یک فتنه بود، چرا که دقیقاً با شاخصه های محدود کردن ولی فقیه و تفکر انقلابی و حمایتهای بی شائبه دشمن همراه بود.
فعال سیاسی گفت: بعد از پایان مذاکرات ژنو وقتی مسؤولان اروپایی بسیار خوشحال بودند باید متوجه می شدیم که تیم مذاکره کننده ما شکست خورده است ولی بعد سه سال و نیم با ناکارآمد شدن برجام توده های مردم متوجه شکست تیم مذاکره کننده هسته ای شدند.
وی با انتقاد از عملکرد دولت، تصریح کرد: در این دولت بیش از 15 هزار مدیر حقوقهای بالای 20 میلیون تومان دریافت می کنند در صورتی که حقوقهای بالای 10 میلیون تومان غیر قانونی است، کسانی که اشرافی زندگی می کنند هرگز فقرا را درک نخواهند کرد.
وی در پایان گفت: کمال کشور در گرو بازگشت مردم به سمت انتخاب مدیران انقلابی است، کسانی که در پرونده شان هیچ سندی مبنی بر وجود املاک اشرافی و دریافت حقوقهای نجومی وجود ندارد می توانند راهشگای مشکلات کشور باشند./867/پ202/ج1