۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۴۷۷۷۶۳
استاد اخلاق حوزه علمیه:

تحصیل در حوزه بدون داشتن هدف و انگیزه بی فایده است

حجت الاسلام وطن خواه با اشاره به این که طلبه بدون انگیزه وقت خود را در حوزه های علمیه هدر می دهد، گفت: درس خواندن طلبه ای که نسبت به حوزه هدف و انگیزه ندارد، بی فایده بوده و خسارت بار است.
طلاب حوزه علمیه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قم، حجت الاسلام  حسن وطن خواه استاد اخلاق حوزه علمیه قم امروز ظهر در مدرسه فقهی آل یاسین، گفت: کسالت داشتن در کار یکی از مشکلات بزرگی است که متأسفانه بعضی از طلاب به آن دچار شده اند.

وی افزود: انسان زمانی که در کار خود کسالت داشته باشد، در این صورت به کارهای خود اهمیت نمی دهد و هرکاری را که در دنیا چه گناه و چه حلال باشد، را انجام می دهد.

حجت الاسلام وطن خواه با اشاره به این که طلاب باید در زندگی خود از کسالت دور باشند، ابراز داشت: نتیجه بی اهمیت دادن در کار مساوی با بی انگیزه شدن است و زمانی که انسان بی انگیزه شود کار را به آخر نمی رساند.

وی بیان داشت: کلید بدبختی انسان ها در بی انگیزگی است و انسانی در دنیا موفق بوده و می تواند به واسطه دنیا، آخرت خوبی را داشته باشد که نسبت در زندگی خود هدفمند باشد.

استاد حوزه علمیه قم با توجه به این که مهم ترین وظیفه انسان این است که بتواند بندگی خدا را در روی زمین به بهترین وجه انجام دهد، خاطرنشان کرد: بی اهمیت بودن به انجام واجباتی همچون نماز یا صله رحم از نتایج بی حوصله گی و کسالت داشتن است.

وی اظهار داشت: جدیت در کار و به موقع کاری را انجام دادن می تواند انسان را در دنیا موفق بدارد و زندگی خوبی را برای خود و خانواده ترسیم کند زیرا انسان با فکر و جدیت در کار است که زندگی خوشبختی را دارد.

حجت الاسلام وطن خواه با توجه به این که طلاب روش های سنتی حوزه را فراموش نکنند، ادامه داد: مهم ترین کار برای طلاب در حوزه های علمیه برای موفق شدن این است که بعد از مطالعه، به مباحثه بپردازند.

وی با اشاره به این که کار دسته جمعی تنها راه پیشرفت جامعه است، ابراز داشت: اگز انسانی بداند که خدا در دنیا به کارهای خوب بها داده و برای او ثواب می نویسد، دیگر کاری را که برای خدا باشد ترک نمی کند.

استاد اخلاق حوزه علمیه خاطرنشان کرد: طلاب با هدف درس بخوانند و طلبه ای که هدف و انگیزه نسبت به حوزه ندارد، درس خواندن او در حوزه بی فایده و جز خسارت کاری را انجام نمی دهد.

وی تصریح کرد: طلبه نباید در کارش تعطیلی باشد و طلبه ای که بدون دلیل درس و بحث خود را تعطیل می کند، در طلبگی موفق نمی شود.

وی در پایان گفت: انسان همان طور که باید به روح خود رسیدگی کند باید به جسم هم با غذاهای مقوی، اهمیت دهد چرا که روح زمانی می تواند درس را درک کند که جسم از هر لحاظ آماده باشد./9707/پ202/ی

ارسال نظرات