۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۴۷۸۹۷۰
آیت الله طبرسی تأکید کرد؛

ضرورت تقویت حضور مبلغان دینی در مناطق روستایی

آیت الله طبرسی بر ضرورت تقویت حضور روحانیان در مناطق محروم و روستایی تأکید کرد و گفت: متأسفانه بسیاری از روستاهای بزرگ از داشتن روحانی محروم هستند.
آیت الله طبرسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در جلسه شورای زکات استان به جایگاه مهم و اساسی زکات در دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: اسلام توجه و سفارش بسیاری نسبت به انجام این حکم مهم دینی داشته است.

وی با بیان این که پرداخت زکات اثرات مطلوبی در رفع بسیاری از مشکلات و محرومیت زدایی در جامعه دارد، افزود: باید از همه ظرفیت های موجود در جامعه به منظور ترویج این حکم و سنت مهم دینی بهره گیریم.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری به نقش روحانیت در ترویج و تبیین صحیح مسأله زکات در جامعه اشاره کرد و گفت: روحانیت باید در منابر و خطابه های خود بیشتر به تبیین این حکم مهم دینی بپردازند.

آیت الله طبرسی با بیان این که هنوز بخش مهمی از جامعه نسبت به مصارف زکات هیچ آشنایی ندارند، افزود: نقش مبلغان دینی در تبیین مصارف زکات در جامعه دینی بسیار مهم و اثربخش است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که متأسفانه عدم آشنایی بخش مهمی از جامعه نسبت به مسأله زکات موجب کمرنگ شدن این سنت مهم دینی در جامعه اسلامی شده است، خاطرنشان کرد: منبر و خطابه بهترین ظرفیت تبلیغی برای ترویج صحیح احکام و ارزش های دینی در جامعه است.

آیت الله طبرسی با بیان این که زکات ظرفیتی دینی برای دوری از هواهای نفسانی و دنیا پرستی است، بیان داشت: ترویج فرهنگ پرداخت زکات می تواند موجب رفع فقر و محرومیت در جامعه اسلامی شود.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که زکات عامل تزکیه و جداشدن انسان از تعلیقات دنیوی است، خاطرنشان کرد: انسان با فاصله گرفتن از مادیات مسیر را برای ارتباط بهتر و سازنده تر با خداوند متعال باز می کند.

امام جمعه ساری با بیان این که ترویج فرهنگ پرداخت زکات در جامعه دینی موجب زدودن فقر از چهره جامعه اسلامی خواهد شد، بیان داشت: دین اسلام برای رشد و تعالی جامعه و امت اسلامی راه های ارزشمندی را پیش بینی کرده که انجام هر یک از این راهکارها بستری را برای رشد و تعالی جامعه فراهم خواهد کرد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که عمل به دستورات الهی به ویژه پرداخت زکات از سوی جامعه زمینه نزول رحمت خداوند متعال در جامعه اسلامی خواهد شد، افزود: پرداخت زکات، روزی و برکت را برای جامعه دینی تقویت خواهد کرد.

امام جمعه ساری با بیان این که مسأله زکات در کلام الهی به عنوان یک ارزش مهم مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز روحانیت باید آثار و برکات دنیوی و اخروی پرداخت زکات را برای عموم جامعه در منابر و خطابه های خود تبیین کند.

وی با اشاره به این که امروز باید از ظرفیت های تبلیغی به منظور ترویج مناسب فرهنگ زکات در مناطق روستایی بیشتر بهره گیریم، افزود: تقویت موضوع زکات در روستاها می تواند موجب آبادانی و توسعه این مناطق محروم شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بيان اين كه در 27 آیه قرآن كريم، نماز و زکات با هم آمده است، تصريح كرد: كلمات زكات و بركت هر كدام 32 بار در قرآن آمده است كه بيانگر آن است كه زكات مايه بركت است.

امام جمعه ساری با اشاره به این که از زکات به عنوان یکی از پایه های مهم دین مبین اسلام یاد شده است، بیان داشت: در روايات آمده است كه بنای دین اسلام بر نماز، حج، زکات، روزه و ولایت استوار شده است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت ایام الله دهه فجر، گفت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی با پشتوانه عظیم مردمی به یک کشور مقتدر در عرصه جهانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به این مطلب که با وجود توطئه ها و کارشکنی استکبار و دشمنان انقلاب به برکت خون شهدا، رهبری های امام راحل و مقام معظم رهبری و حضور در صحنه ملت هر روز بر اقتدار ملت ایران افزوده می شود، گفت: امروز کشورهای قدرتمند جهان در برابر عزت و عظمت ملت ایران زانو زده اند.

امام جمعه ساری تحقق عملی فرایض دینی را یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی احکام دینی و ارزش های اسلامی در محرومیت کامل به سر می بردند.

آیت الله طبرسی در ادامه سخنان خود بر ضرورت تقویت حضور روحانیان در مناطق محروم و روستایی تأکید کرد و گفت: متأسفانه بسیاری از روستاهای بزرگ از داشتن روحانی محروم هستند که ساخت خانه عالم از محل دریافت زکات، می تواند در تشویق و ترغیب مردم در دادن زکات بسیار تأثیرگذار باشد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که حضور روحانیان در مناطق روستایی موجب تقویت مبانی دینی در این مناطق خواهد شد، تصریح کرد: اگر حضور مبلغان دینی در روستاها کمرنگ شود به حتم شاهد تقویت برخی ناهنجاری ها و مشکلات اجتماعی خواهیم بود./950/202/ب2

ارسال نظرات