مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب برگزار میشود

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری رسا، مرضیه وحید دستجردی، سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی عصر امروز سه شنبه سوم اسفندماه در نشستی رسانه ای در محل خبرگزاری مهر، گفت: نخستین جلسه مجمع عمومی ملی جبهه روز پنحشنبه در مجتمع شهر آفتاب برگزار می شود.
وی افزود: تا کنون دوبار قصد برگزاری این جلسه را داشتیم اما به دلیل بی مهری ها و محدودیت مکان قرار شد پایان هفته جاری، این مجمع با حضور ۳ هزار نفر برگزار شود.
دستجردی اظهار داشت: در این مجمع ۳۱ نفر به عنوان شورای مرکزی جبهه معرفی خواهند شد.
وی گفت: تا کنون از طریق سامانه ای که از سوی هیئت موسس ایجاد شده است بیش از ۲۰۰ نفر جهت انتخاب شدن، در مجمع عمومی اعلام کاندیداتوری کردند.
سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تاکید کرد: ۵۰ نفر نیز از طریق همین سامانه خود را به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری معرفی کرده اند که احتمال دارد این تعداد افزایش نیز یابد.
وی در بخش پرسش و پاسخ این نشست، عنوان داشت: برای نخستین بار است که در تاریخ انتخابات، روندی آغاز شده است که از بدنه مردم شروع می شود و بعد از آن این روند به بالا و افراد اصلی می رسد.
وحید دستجردی با اعلام حمایت روحانیان از جبهه، گفت: تمام شخصیت های فعال و تاثیرگذار در جریان انقلاب اسلامی به همراه روحانیان و علما از جبهه حمایت کرده اند.
سخنگوی جبهه مردمی نیروهای اسلامی درباره ساز و کار انتخاب افراد در شورای مرکزی جبهه، اذعان داشت: قرار شده است افرادی که عضو هیئت موسس هستند و افرادی که در مجمع عمومی انتخاب می شوند به هیچ عنوان کاندیدای ریاست جمهوری نشوند، از هیئت موسس نیز تا کنون آقای حاجی بابایی جدا شده اند.
وی اضافه کرد: هیئت موسس جبهه یک فرایند منحصر بفرد است، اما همین هیئت موسس نیز باید کاندیدا شوند تا عضو شورای مرکزی شوند.
وحید دستجردی پیرامون موضوعات و دغدغه های اقتصادی، اظهار داشت: جبهه یک تشکیلات است و بعد از اتحاد و وحدت به دنبال حل مشکلات مردم است. کسانی که در جبهه حضور دارند، دارای سوابق اجرایی متعددی هستند، اما یکی از برنامه هایی که مدنظر جبهه قرار دارد موضوعات اقتصادی است. باید در زمینه شفاف سازی نیز ورود کنیم و با الکترونیکی کردن همه موارد مالی، به شفاف سازی گسترده دست بزنیم. زیرا دولت نیز این شعار را می دهد اما هرگز به این سمت نرفت.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر اینکه آیا علی لاریجانی نیز از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حمایت کرده است، گفت: افراد بسیار زیادی از جبهه حمایت کرده اند اما نمی توان به صورت مصداقی نام همه افراد را به زبان آورد.
وحید دستجردی تاکید کرد: دکتر جلیلی همچنان اعلام همراهی با جبهه نمی کنند و امیدواریم ایشان هم به جبهه ملحق شوند.
وی در پاسخ به سوالی درباره موضوعات فرهنگی بیان داشت: در جبهه توجه به دغدغه های فرهنگی در اولویت است و به همین دلیل حتی در هیئت موسس نیز افراد فرهنگی همچون جناب آقای طالب زاده حضور دارند.
وحید دستجردی تاکید کرد: کاندیدای واحدی که از سوی جبهه معرفی می شود، قطعا با تیم اجرایی خود وارد عرصه می شود و تمامی برنامه های خود را به صورت شفاف و گروهی به مردم معرفی خواهند کرد.
وی با مهم خواندن امر وحدت، ابراز داشت: در محدوده نیروهای مردمی و ارزشی نیازمند وحدت بودیم، اعضای هیئت موسس نیز جبهه هیچ ادعایی ندارند و به دنبال فعالیت و کسب اقتصادی نیستند. امروز با وجود تمام نامهربانی ها نیز بنا داریم با اهرم تعامل با تمامی افراد صحبت کنیم تا بتوانیم در یک مسیر وحدت بخش به سمت جلو حرکت کنیم.
سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پیرامون فعالیت های استانی جبهه بیان داشت: در برخی استانها کمی مشکل داشتیم اما توانستیم تمام مشکلات را حل کنیم و افراد را در استانها انتخاب کنیم و وارد مجمع کنیم.
وی در پایان با اشاره به روند انتخاب کاندیدای اصلی جبهه، بیان داشت: ۱۰ نفر در ابتدا برای کاندیداتوری ریاست جمهوری از سوی معرفی می شوند، سپس این افراد به ۵ نفر تقلیل پیدا می کنند تا در نهایت یک نفر به عنوان کاندیدای اصلی معرفی شود. البته این امکان وجود دارد که حتی چند نفر را برای کاندیداتوری در روند ثبت نام ها معرفی کنیم. /۸۵۶/ 200/ص