۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۴۹۵۸۱۹
نماینده خبرگان رهبری:

کاندیداها مشکلات و آسیب‌ها را بررسی و راهکار عملی ارائه دهند

آیت‌الله اسلامیان ضمن انتقاد از برخی رفتارها در مناظرات، خواستار بررسی آسیب‌های جامعه از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری شد و از آنها خواست که برای رفع مشکلات جامعه راهکار عملی ارائه دهند.
آیت الله اسلامیان آیت الله اسلامیان آیت الله اسلامیان آیت الله اسلامیان آیت الله اسلامیان

آیت‌الله علیرضا اسلامیان، نماینده مردم استان چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بیان اتهام دروغگویی، خلافکاری و یا بدکاری به مسؤولان را در مناظرات کاندیداهای ریاست جمهوری به مصلحت ندانست و گفت:  این رفتار‌ در مناظرات باعث خالی شدن دل مردم می‌شود.

وی، ابراز داشت: مردم مؤمن به این انقلاب دل بسته‌اند، بی‌تردید رفتار برخی در مناظره مردم را آزار داده و در نهایت منجر به سلب اعتماد مردم نسبت به نظام خواهد شد.

وی با تأکید بر این که انجام چنین مناظره‌هایی مضر است، گفت: انجام مناظره‌هایی که در آن کاندیدا‌ها مدام یکدیگر را متهم می‌کنند مضر است و گاهی اوقات نیز مفسده در پی‌خواهد داشت.

نماینده خبرگان رهبری تصریح کرد: مناظره به معنای سنجش نظر‌های طرفین در زمان گفت‌و‌گو است، بدین معنا که کاندیداها مشکلات و آسیب‌های کشور را بررسی کنند و هر یک راهکاری برای خروج از این مشکل ارائه دهند، سپس دیگر کاندیداها راهکار‌های کاندیدای طرف مقابل را نقد کنند و سپس اقدام به ارائه راه حلی بهتر نمایند.  

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی در مناظره‌ها راهکاری برای حل مشکلات کشور ارائه نمی‌دهند، بلکه کلیاتی می‌گویند که همه از آن مطلع هستند، همه می‌دانند که برای حل مشکل بیکاری جوانان باید ایجاد اشتغال کرد، اما نمی‌دانند راهکار مناسب برای ایجاد اشتغال چیست، از این رو کاندیدا‌های ریاست جمهوری به جای آن که صرفاً اقدام به بیان کلیات کنند، برنامه‌ای‌ مدون ارائه بدهند تا مردم بر اساس آن برنامه‌ها، کاندیدای اصلح را از غیر اصلح شناسایی کنند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم عنوان کرد: برخی از مسؤولان نسبت به کار‌هایی که دولت‌های گذشته آن را انجام داده‌اند بدگویی کرده و آن را کاری بیهوده تلقی می‌کنند اما زمانی که خودشان رییس جمهور می‌شوند عین همان کار را انجام می‌دهند و از آن به عنوان امتیازی برای دولت خود یاد می‌کنند.

وی با بیان این که مناظره صحیح همچون مباحثه طلبگی است، اظهار داشت: در چنین مناظره‌ای ایده و برنامه مطرح می‌شود و دیگران از آن طرح‌ها انتقاد می‌کنند و صاحب ایده نیز از طرح خود دفاع می‌کند تا در نهایت هر طرحی که توانست رضایت غالب آحاد جامعه را جلب کند، مورد قبول جامعه قرار می‌گیرد./878/ ۳۰۲/ص

ارسال نظرات